AKTUELNO

Evo šta su otkrili drugi gosti!

Gosti voditeljke Sanje Marinković u današnjem "Magazinu In" su bivši zadrugari, koji su nakon izlaska iz rijalitija postali voditelji. Sanja Stanković je priznala voditeljki da joj je ona bila inspiracija od malih nogu.

Da li ste uspeli u životu? - pitala je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Jesam tek posle ove sezone. Mislila sam da mi je "Zadruga" najveća greška, a pokazalo se sasvim suprotno. Radim u emisiji sa fantastičnim ljudima, ostvarila sam se i na mnogim drugim poljima - istakla je Sanja Stanković.
Ja sam siguran u sebe i ono što radim, uspeo sam u životu. Imao sam cilj koji sam ostvario - dodao je Bora Santana.
I ja smatram da sam uspela, ali imam mnogo veće ambicije od tih lažnih skromnosti. Super mi je, ali tražim još. Smatram da sam zaslužila šta sam dobila. Smatram da vredim i više - istakla je Ivana Šopić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam uspeo da napravim stepenik više do cilja - rekao je Stefan Karić.
S obzirom na to da sam pre radio u menjačnici za 250 evra mesečno, i te kako sam uspeo. Sad sam i tatu majstor, pokušavam da budem voditelj. Ali ima tu još. Porodica, krov nad glavom... - dodao je Filip Đukić.

Foto: TV Pink Printscreen

Zbog čega ste odlučili da budete voditelji, a ne pevači, manekeni... Koja je to fatalna privlačnost, pa svi hoće da budu voditelji? - nastavila je Sanja.
Ja jedini nisam voditelj - rekao je Karić.
Svi za crnim stolom u rijalitiju gde se mnogo priča pomisle da su elokventni kao neko od nas i misle da će moći taj posao da prenesu na TV. Oni pričaju po celu noć i ceo dan - dodao je Kristijan Golubović.
Ja sam odrastala uz tvoju emisiju, i kad sam bila mala, moji gosti su bili medvedići, a ja sam bila mala Sanja Marinković. Kod tebe su svi lepi i svi lepo govore - rekla je Sanja Stanković.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M. P.