AKTUELNO

Haos!

U toku je emisija "Gledanje snimaka". Na narednom klipu prikazan je razgovor Aleks Nikolić i Filipa Cara. Filip je pričao kako mu je potrebna samoća, a da ga u vezi hvataju paranoje i ludila. Bilo je bilo nejasno da može da pomisli da ona može da legne sa nekim koga ne voli, pa ju je demantovao spomenuvši vezu sa Janjušem.

Pomirenje stoleća. Stvari te mi se uvek vrte u glavi, mene nešto iznervira da bih sam sebi vrat slomio. Ona me tad treba smiriti i objasniti neke stvari, a ona to ume. Tad ću ja dobiti volju i želju da dokažem stvari u koje svi sumnjaju. Smeta mi njena prošlost, ali ne znam je l' mi gore da mi to smeta ili da nismo zajedno. Bilo mi je lakše kad je Ana došla i tu sam dosta sam sebe, a i nju preispitivao i uverio se da ona nije loša. Testirao sam Aleks do nadljudskih granica, a nije iznela tajnu koju znaju samo ona i Zola, a ugrozila bi me - rekao je Car.
Je l' bi Maja iznela? - pitala je Ivana
Ne bih komentarisao. njoj sam rekao tokom odnosa, a kad sam je degradirao i izneo stvari koje je ona meni pričala, nije iznela. Tu me je kupila za vek vekova da joj mogu verovati. Takođe u nekim drugim situacijama me je ispoštovala. Sačuvala me je napada i uvreda moje porodice, i to je sve uticalo da prodajem jutarnje šagere da je vratim jer je želim i volim. Ona će se namučiti sa mnom, mora provoditi 24 sata sa mnom, ne može da ima prijatelje, a tako ću i ja ispoštovati sve njeno - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

To su slatke muke. Videla sam da je iskren, jako ga dobro poznajem. Da, imamo problem jer mi ne veruje i traži grešku, mene najviše voli da krivi za sve, ali poradićemo na tome. Ne dajem mu povoda da sumnja u mene, odmah mu sve ispričam da ne bi bilo da sam nešto sakrila ili prećutala. Znam da sam verovatno i mamu i prijatelje i podršku razočarala, ali treba da me vole onakvu kakva jesam. Složila bih se sa time da nemam toliko priajtelja jer kad smo se pomirili svi su okrenuli glavu od mene i nekako se ograđuju od mene - rekla je Aleks.
E Mićo - rekao je Neca.
Ne, mi imamo komunikaciju i ja znam njegovo mišljenje o meni i Filipu. Osećam se kao kad sam ustala i javno ostavila Dejana i potrudiću se da budem sa njim non stop jer se svakako najlepše osećam pored njega. Stavrno ga volim i stalo mi je do njega. Boriću se koliko i on, neću se ponižavati, kukati i boriti za ljubav ako se on ne bori - rekla je Aleks.
Astrolog ti je beše rekao dva mala gradonačelnika - rekla je Ivana.
Ma da, ali ovaj nemam pojma, videćemo to - rekla je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Biće problema, kod mene je nemoguće da ne bude, ali po prvi put neću biti sebičan. Ni njoj nije lako, ja imam velike repove i ja sam taj koji ju je ponizio, povredio, prevario i kad budem ja pomislio na nešto, pomisliću i njoj kako je. Kad dobijem paranoju, smeta mi kad vidim nekog ako ima nešto sa njom ili sa kim je povezivana i takav sam. Nadam se da ću se lakše izboriti sa tim, a trudiću se maksimalno. Setiću se kako mi je bilo sa drugim devojkama ili sam, niko ne može da provali kad mi neko nedostaje, koga volim, ko mi fali, ko ne fali. Nije mi bilo lako bez nje. Bilo mi je stalo do nje i kad sam vas slagao, ali nisam dozvolio sebi da priznam to, jače je od mene i vratio sam se - rekao je Car.
Jako sam srećna i osećam se ispunjeno. Bila sam nesrećna dok nismo bili zajedno, ali mi je trebalo vremena da progutam neke stvari. Toliko sam srećna da nisam mogla da zaspim - rekla je Aleks.
Majo, ajde tebe da čujemo - rekla je Ivana.
Nemam komentar - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta da ti kažem Ivana,
Jaško samo je*e, a ostali šetaju - rekla je Maja.
Bolje da ne pričamo o incestima kojima se bavite u vašoj familiji - rekao je Car.
Nisam kriva što je čovek je*ao, a ti šetaš - rekla je Maja.
Tebe smo svi je*ali. Za Aleks i da je tako, svi smo je priznali, a tebe ne - rekao je Car.
Ja sam bila ljubav, zbog mene se razveo, a ti ostavio kosmičku ljubav - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Svako jutro je tri sata plakala radi Aleksandre jer me je ispitivala je l' i dalje mislim o njoj i imam emociju - rekao je Car.
Nije istina - rekla je Aleks.
Aleks ne igra rijaliti ove sezone, znam da je zaljubljena u njega i da ga voli. Maja je totalno nemoćna, hoće da izgori sad zbog njih, a Aleks joj je najveća rak rana. Rekao sam davno da Aleks laže i da se vadi da nikad neće biti opet, a ja sam znao. Filipu je trebalo tri minuta i tri minuta je bilo, to sam rekao,. Ovo nije ništa neočekivano, uvek se mire kad Filip to hoće. On ne znam da li bi i sa jednom mogao da funkcioniše kao sa Aleks, ona mu je najmirnija luka u rijalitiju. Nema više sažaljenja sa Aleks - rekao je Janjuš.
Ne, ne, ja sam rekla da ovog puta ako nešto uradi, niko ne treba da ga krivi, samo ću ja biti kriva - rekla je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: M. M.