AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

U emisiji "Pitam za druga" na RED televiziji, voditeljke Sanja Stanković i Ana Radulović, ugostile su prijateljicu Ane ĆurčićJovanu Šmizlu, koja je prokomentarisala Anina saznanja o Zvezdanovim prevarama pre rijalitija.

Foto: RED TV Printscreen

Rekla je da je čula nakon što je ušao u rijaliti, da je on nju varao, da li je istina da je Zvezdan Slavnić fizički maltretirao Anu?

Što se tiče prvog pitanja, odgovoriću ti sa, da. Te prevare od prve, ona je znala. Slale su joj dopisivanja, zvale su je, sve su ispričale. Ona se njemu izvinjava što je on nju prevario - rekla je Šmizla.

Je l' on nju fizički maltretirao?

Ona će o tome pričati, ne bih ja. Šta god da kaže, ugroziće njega. Znam, ali neću da kažem iz poštovanja prema njemu, a šta će, da li će da se kanale, to je na njima. Ona kao da je polupana dole. Ja kada sam joj pričala da će je uhvatiti u vrtlog rijaliti, da neće znati ko je mama i ko je tata, ona je govorila da ima dovoljno godina, da zna u šta ulazi. Ja znam šta je rijaliti i koliko nemaš pojma da li si došao ili si pošao. Ona je ušla sa toliko dobrim stavom, bila sam preponosna. U suštini ja sam je pripremala na ulazak. Rekla sam joj da je totalno drugačije priča kada ga pogleda, za razliku od onoga što priča kod kuće. Fuj! Ja ne znam od koga bih počela, volela bih da se Sanja izdigne, ona mi je komentator broj jedan, Ivana Marinkovića prezirem, ali je on broj jedan. Volela bih da se ona skloni od Zorice - rekla je Šmizla.

Foto: RED TV Printscreen

Zašto je rekla Aleksandri: "Ti se ne brini, ja tebe štitim, da dok je ona tu, Zvezdan ne sme ništa Aleksandri"? 

Ko je Zvezdan pa da kaže da ne sme ništa? Meni to nije jasno - rekla je Šmizla.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.