AKTUELNO

Ana i Švajni su odabrali ovo mesto daleko od zagađenih gradova da u njemu odgajaju sinove Luku i Leona.

Ana Ivanović i njen suprug Bastijan Švajnštajger povukli su se iz profesionalnog sporta pre nekog vremena i odlučili da naprave svoje mesto za užvanje. Iz užurbanog Čikaga oni su se pre par godina preselili u idilično selo Vestendorf koje se nalazi u Austriji.

I nije ludo što su odabrali baš to mestašce.

Foto: Instagram.com/anaivanovic

Smešteno visoko među okolnim planinama na sunčanoj visoravni, ovo mesto deluje kao sa razglednice. Vestendorf ima samo oko 3.500 stanovnika, ali je popularna turistička destinacija i leti i zimi – kao skijalište i kao destinacija za pešačke ture. Ana i Švajni su odabrali ovo mesto daleko od zagađenih gradova da u njemu odgajaju sinove Luku i Leona.

Tamo oni žive u luksuznoj vili koja ima oko 400 kvadrata i navodno je koštala oko 3,5 miliona evra. U sklopu ove nekretnine je i veliko dvorište puno zelenila, teniski i fudbalski teren.

Što se tiče enterijera, Ana je želela da sve deluje minimalistički. Nameštaj i detalje je birala uglavnom u svetlim tonovima – beloj, bež, sivoj boji. Tako kuća izgleda prozračno i još prostranije.Tu su i zemljani tonovi, kao i nijanse zlatne i srebrne koji svemu daju dašak glamura.Nameštaj deluje vrlo udobno, ali i funkcionalno, a kuća je tako opremljena da sve bude prilagođeno deci.

Ana povremeno podeli i fotografije iz kuhinje gde voli da eksperimentiše i sprema razne obroke za svoju porodicu.Takođe, ova prostrana kuća ima i teretanu u kojoj Ana redovno vežba.Na sve to, Anina kuća dobije poseban šmek krajem godine, kada je ona ukrasi zbog praznika.

Autor: M.K.