AKTUELNO

Muk!

Ani Ćurčić je pročitano naredno pitanje od strane voditeljke Dušice Jakovljević.

Šta te najviše nervira kod gutačice -glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekla sam da me nervira sve, da kada posmatram mladu osobu sa njenim nekvalitetima. Mislila sam da je narcis, ali mi je mala reč za to. Rekla sam da je bezosećajna, poseduje samoljublje i naznačila bih i gordost. Nemam lepo mišljenje o njenim osobinama, ne pričam o fizičkom izgledu - rekla je Ana.
Od ovog trenutka Anđela i ja nemamo nikakav kontakt, završavamo sve. Ana, niti ću da ti priđem ni da pričam sa tobom, tu sam ako ti nešto treba. Ništa se nije desilo, drago mi je da sam to čuo - rekao je Zvezdan.
Zbog čega si tako odlučio - pitala je Dušica.
Tako je bolje za sve. Ne bih želeo da pravim da se ja igram sa nekim. Ja nikada sebe nisam gledao, gledao sam da drugima udovoljim. Da ne bude da zavlačim nekoga, pošto sam po tome čuven, a da ovoj ženi, pošto odmažem, da joj više ne odmažem - rekao je Slavnić.

Foto: TV Pink Printscreen

Neko je preneo. Ne osuđujem u startu, pitam. Kada smo jutros komentarisale Majo, znaš šta sam ti rekla, je l' si mu prenela - rekla je Ana.
Jutros smo pričali on i ja, rekla sam da je Zvezdan rekao da mu je žao, pa je Ana prokomentarisala da se on ponaša kao da bi bio sa mnom - rekla je Maja.
Bolje da se sklonim da bude i njoj i svima lakše - dodao je Zvezdan.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.