AKTUELNO

Dala svoj sud!

Jovana Tomić Matora stigla je u Rajski vrt, kako bi prokomentarisala dešavanja u Beloj kući sa Drvetom mudrosti.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako si? - upitalo je Drvo.
Dobro sam, malo me mamurluk drma - rekla je Matora.
Pričaj mi, šta se dešava u kući? - upitalo je Drvo.
Pričala sam juče sa Zvezdanom, rekla sam mub da ću da govorim onako kako mislim. Ili će biti onako kako mislim, ili neću govoriti. Raznežim se kada je on u pitanju, jer mi se poveri, skontamo se u tri rečenice. Kada se dešavalo ono sa Aleks, nisam imala prilike da komentarišem sve to. Anđela mi se nije poveravala u vezi njega. Ona ne zna da prihvati ni kritiku, ni savet. Smatram da se Zvezdan Anđeli vratio po drugi put, samo jer je osećao grižu savest. Da Aleks nije postala, mislim da svakako ne bi opstali. Sve so to poljuljalo i bez toga. Ane je ušla, ta žena ima potpuno pravo da bude prema meni drska, jer sam na neki način uticala na zbližavanje Anđele i Zvezdana. Razumem je u potpunosti, ali je ona razumna, zato sam se iznenadila reakcijom. Vidim da između Zvezdana i Ane postoje velike emocije, ali između Anđele i njega i ne baš. On nju voli. Njemu je jako krivo, oseća se loše zbog svega. Da je on srećan sa Anđelom, ja bih rekla da je to prava ljubav. Zvezdanu sam rekla da mi se ne dopada jer ostavlja Anđelu na čekanju, a s druge strane pokušava da se izvini Ani za sve - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Matora, postoje tajni znaci među njima - kazalo je Drvo.
Da, ne bi ona bila ovako sigurna, da toga nema. Anđela je juče pokazala staloženost i samouverenost. Opipljiva sma kad je Zvezdan u pitanju. Puštam ih, zato ne želim da komentarišem sada sve što mogu, čekam da se neke stvari pokažu. Mislim da će se priča tek odvijati i da će nam svima biti sve mnogo jasnije. Ljudi ne mogu da osete energiju koja vlada između Zvedana i Ane. Verujem da se nešto dešava između Anđele i njega, ali njegovo raspooženje zavisi od Aninog. Kakva god bude njegova odluka, to neće promeniti moje mišljenje o njemu, ali to ne znači da neću komentarisati. Anu ne piznajem, mislim da tek treba da pokaže sebe, mene je ispoštovala, to nisam očekivala. Ušla je sj**ana, a meni je dala par korisnih saveta, zbog toga je poštujem. Ne bi me čudilo da se pomire. Moje mišljenje je da će svaka devojka ili žena koja je razočarana da pokaže stav. Ani je stalo do toga da se Zvezdan smiri. Nju boli kad vidi da priča sa Anđelom. Normalno je da je besna. Suludo bi bilo da mu sve oprosti, ali kad vidi da on plače, nije ravnodušna. Zvezdan mi je rekao da se među njima izgubila strast, ali ja vidim ljubav među njima. On drži do sebe, sado ne dopušta sebi da se vrati tek tako. Smatram da će njegove emicije prevagnuti ka Ani. Zvedan je rekao da je Anđela promenila ponašanje nakon što su stupili u vezu - istakla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Moram da dodam, mislim da samo Ana ima tu moć da ga smiri. Njemu je jedino važno kako se ona oseća. Od njenog ulaska se sve promenilo. Ukoliko mene Anđela i Zvedan lično ne ugroze, ja neću menjati stav prema njima - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: S.Z.