AKTUELNO

Ima mnogo više ljubavi za druge.

Pevačica Seka Aleksić govorila je za emisiju "Premijera", te je otkrila koji trenutak u karijeri joj je bio najteži.

Najteže je bilo kad sam počinjala, iako ih sad ima stvarno mnogo, i tad je bilo dosta pevača. Morao si da imaš potencijal, da budeš jak i psihički i fizički da se probiješ, da podneseš sve. Preda mnom je bio jedan jako težak put, od mog detinjstva, to svi znate, ali Bogu hvala to je sad iza mene, i ja sam jako srećna žena - navela je Seka.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je istakla da prati sve trendove, te da joj se dopadaju određene obrade njenih pesama. Seka je istakla da bi i ona rado prepevala neku pesmu svoje koleginice Vesne Zmijanac.

Čula sam da je neko u Hrvatskoj ubacio samo refren pesme "Crno i zlatno" u neku pesmu, meni se to strašno dopalo, neki zabavnjaci, reperi, svakako bih volela da čujem. Meni se to dopada, ja bih možda volela od Vesne Zmijanac tako nešto da uradim - navela je pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Seka je progovorila i o famoznom pomirenju sa Draganom Mirković, o kom se nedeljama pisalo i pričalo.

To su neke spontane stvari, sa Draganom znate priču kako smo se pomirile, kad je čovek zreliji, drugačije razmišlja, trebalo bi što smo zreliji i stariji da smo bolji ljudi, da više praštamo, da više imamo ljubavi za druge ljude, da ne gledamo samo korist, ja sam to shvatila, tako živim - izjavila je Aleksićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.