AKTUELNO

Sramno ponašanje.

Voditelj televizije Pink Nemanja Velikić doživeo je veliku neprijatnost prethodne večeri, kada su mu nepoznati napadači usred centra grada uništili automobil.

On je nakratko napustio auto i otišao do prodavnice, a kada se vratio zatekao ga je užasan prizor. Nemanja, na sreću, nije povređen, ali je veoma tužan i ljut zbog ovog vandalskog čina.

Foto: Privatna arhiva

Tačno je, sinoć se desilo kada sam se parkirao na 5 minuta kod Kalenić pijace. Dok sam otišao do prodavnice, neko je očigledno video da je moj auto, da sam ja izašao iz njega i nekim predmetom udario levu stranu šofersajbne i pobegao. Ja sam hvala Bogu bez povreda. Ali se pitam u kakvom to društvu živimo kada se tako lako priđe automobilu i uradi takav čin kabadahije. Posle ovoga, pitam se da li treba da se osećam bezbedno u gradu u kojem živim? - rekao je Nemanja za Pink.rs, a potom nastavio:

Foto: Privatna arhiva

Da li su javne ličnosti javno dobro, pa svako može sebi da da za pravo da iz čistog mira nekome naudi, a da za to nema apsolutno nikakvog razloga - izjavio je poznati voditelj vidno izrevoltiran.

Autor: R.L.