AKTUELNO

Skoro pa neprepoznatljivi!

Kako je ekipa emisije "Paparaco lov" otišla na aerodrom, u cilju da isprate ko je od poznatih ličnosti ovog vikenda radio, pa je odlučio da se vrati u Beograd.

Prvo su usnimili bivšu zadrugarku Deniz Dejm, koja je izgledala potpuno neprepoznatljivo. Naime, ona se ofarbala skroz u plavo, a ekipa je uhvatila kako razgovara sa nekim telefonom, te se pretpostavlja da je u pitanju poziv sa nekim ko je trebao da je sačeka.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon nekoliko trenutaka, uhvatili su njenog dečka, koji se potpuno zakamuflirao, kako ga papraci ne bi usnimili. On je vukao njen kofer do kola, te je uspeo da izbegne da ga paparaci uslikaju kako zapravo izgleda.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada su se vratili na aerodrom, uhvatili su pevača Sašu Matića, bivšu članicu grupe "Hurricane", Ivanu Boom Nikolić i Janu Todorović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ivana je sačekala MC Stojana, te je zajedno sa njim došla do automobila u koji su zajedno spakovali kofere.

Foto: TV Pink Printscreen

U nekim od sledećih letova zatekli su pevačicu Vanju Mijatović koja je bila u dugačkoj crnoj jakni sa roze kapom i trenerkom i sve vreme je vukla kofer sa sobom.

Foto: TV Pink Printscreen

Pošto je dve nedelje bila na odmoru u Americi, ekipa emisije "Paparaco lov" usnimila je pevačicu Aleksandru Prijović u nesvakidašnjem izdanju, ali s obzirom na to da je poznato da su letovi iz i za Ameriku dugotrajni, sasvim je razumljivo što je izgledala tako.

Foto: TV Pink Printscreen

Poznatog pevača Slobu Radanovića, sačekala je njegova supruga, Jelena Radovanović, koju je po ulasku u auto odmah poljubio.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: Pink.