AKTUELNO

Pronađite svoju meru sreće na stranicama knjige jedne od najvoljenijih voditeljki u Srbiji.

Knjiga Sanje Marinković, “Moja mera sreće”, u prodaji je u svim knjižarama i na trafikama Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore od srede, 22. novembra.

Foto: Promo

“Moja mera sreće” je svojevrstan praktičan vodič za rešavanje svakodnevnih dilema, a Sanja u njoj iznenađujuće iskreno, emotivno, ali i duhovito iznosi svoja lična iskustva i citira poznate goste iz emisije “Magazin In”, pokušavajući i uspevajući da odgovori na pitanje kako živeti po meri svojih želja, a ne tuđih?

"Žene su na našim prostorima neumoljive. Vole razbojnike i bitange. Najlepše se udaju za najveće vucibatine”, rekao je Sanji u emisiji Milomir Marić i to je jedna od izjava koja ju je inspirisala da napiše vodič u kom će žene uživati, naročito ako su od onih koje su hrabro odlučile da žele nešto više od života.

Foto: Promo

- Prestanite da slušate svoje rođake, komšinice i zlurade koleginice i prihvatate svoju dnevnu dozu gorčine! Stavovi ličnosti iz javnog života koje je publika mogla da čuje poslednjih sedamnaest godina u mojoj emisiji bili su mi inspracija da napišem šta sam ja naučila iz njihovog iskustva. Naučila sam da su igre seksa i moći uzbudljive sve dok maestralno vladamo svojim srcem i svojim egom. Verujem da će i čitateljkama ova knjiga pomoći da to nauče - kaže Sanja.

PROČITAJTE JOŠ: NE ŽELI TO DA PROMENI! Ilda Šaulić otkrila zbog čega je uvek ZAKOPČANA DO GRLA! (FOTO)

Foto: Promo

“Moja mera sreće” svojevrsna je antologija mudrih i duhovitih izjava najpoznatijih ličnosti našeg javnog života, ali i poetična i surovo iskrena ispovest Sanje Marinković iz ugla novinarke, zaposlene žene, majke, supruge, prijateljice, žene koja je pokušala da pronađe svoju meru sreće.

Pink.rs

#Sanja Marinković

#knjiga

#voditeljka

'