AKTUELNO

Bez dlake na jeziku.

Ljubavni trougao koji čine Ana Ćurčić, Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić već nedeljama trese čitav Balkan i tema je broj jedan gde god da se okrenete.

Foto: TV Pink Printscreen

Mišljenje o ovoj situaciji dao je i bivši zadrugar Edis Edo Fetić, koji je bio u sličnoj situaciji, kada je bio u "Zadruzi" sa Draganom Mitar, dok je još bio oženjen.

Ja ću opet reći da situacija koja se meni desila nije ista kao ova... Ja nisam ušao u Zadrugu i pozdravljao nekog napolju, a onda se naprasno zaljubio... Opet ću se ograditi, ja sam ne želim osuđivati nikoga jer nemam legitimtet, a i ko sam ja da sudim - rekao je Edo na početku, a potom otkrio da mu je bilo veoma neprijatno kada je gledao Anin ulazak:

Foto: TV Pink Printscreen

Nije mi bilo svejedno kad je ušla Ana i zahvaljivao sam se Bogu dragom što se meni nešto slično nije desilo, ne znam kako bih se ponašao.

Edo je istakao da smatra da postoje emocije između Ane i Zvezdana i da će se oni posle svega pomiriti.

Mislim da Zvezdan i te kako ima emocije prema Ani i moje mišljenje je da će njih dvoje na kraju biti zajedno, jer je i ona emotivno slaba na njega - rekao je Fetić, a potom prokomentarisao i Anđelu:

Foto: Pink.rs/D. Tanasijević

Anđela luta, izgubljena je i čini sve da ga zadrži. Jedino što me plaši je da Zvezdan ne napravi neku glupost. Neće svesno, ali u afektu je sve moguće - ispričao je Edo za Pink.rs.

Autor: R.L.