AKTUELNO

O čemu se ovde radi?

Tokom dana, Bora Santana je pokazivao nešto čudno Mikiju Đuričiću, što je zaintrigiralo Drvo mudrosti, koje ga je odmah pozvalo u Rajski vrt na razgovor. Prvo su počeli neformalno da ćaskaju, a onda je Drvo prešlo na stvar.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, Drvo je odmah upitalo o čemu se radi i kakva zagonetka je u pitanju, a Bora je pantomimom pokušao da je objasni:

To je nešto što se Miki ja šalimo, zezamo, pa je on napravio u glavi da je nešto bitnom a nema nikakve priče u tome, ja se zezam sa njim. To je zapravo jedna zagonetka, koju je meni Čolak rekao. Ja ne znam šta je, ali sam objašnjavao Mikiju.

Kada nije mogao da objasni najbolje o čemu se radi, on je odlučio da kaže šta je zagonetka:

Uspavana lepotica odlazi na farmu. - rekao je Bora

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NEKA PRVO NAUČI PADEŽE! Naša poznata pevačica udarila na Kiju! (FOTO)

Ovo je zbunilo Drvo, koje mu je ponudilo i nagradu u zamenu za odgovor. Da li je Bora pristao i kako je sve to izgledalo, pogledajte u videu ispod:

Nakon Bore, u Rajski vrt je otišao i Bane Čolak, kog je Drvo upitalo šta je to što je sinoć video, što ga je šokirao:

Je l' to mislite ono kad sam ustao da pušim kod paba? Ako je to, nešto sam povezao što sam razmišljao, ali ne mogu sad da odajem tajne bezveze, da sam siguran, ja bih rekao, ali još istražujem - rekao je Bane, ali ga je Drvo ipak ubedilo da otkrije sve: Dok smo bili u krevetu, meni je Bora rekao u jednom trenutku da nema Janjuša i Ane u istom trenutku. Ja sam svejedno hteo da izađem, a on mi je rekao da vidim gde su. Obišao sam celu Zadrugu i nisam video ni njega ni nju nigde. I kad sam se vratio u krevet, posle pet minuta su se oni zajedno vratili, te sad sumnjamo da se možda nešto dešava između njih. Video sam na farmi gde nema kamera da je stajao jedan dečko iz obezbeđenja, tako da pretpostavljam da su oni bili tamo, pa je on došao da vidi šta se tu dešava. Sumnjamo u to, ništa nije sigurno.

Foto: TvPink Printscreen

Bane je posle toga otkrio još jednu tajnu da bi dobio poziv, a o čemu se radi, pogledajte u videu ispod:

Autor: N. Vujčić

#Bane Čolak

#Bora Santana

#Rijaliti Zadruga

'