AKTUELNO

Novak je danas sa porodicom u Sabornoj crkvi presekao slavski kolač.

Đokovići danas slavi Svetog Arhangela Mihaila, pa su jutros skoro svi članovi poznate porodice na čelu sa našim slavnim teniserom Novakom Đokovićem bili u Sabornoj crkvi gde su prisustvovali liturgiji i presekli slavski kolač.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Divna Đoković je sipala vino, Novak je poljubio krst i kolač, a sve vreme je pažljivo slušao liturgiju nakon koje se srdačno pozdravio sa ministarkom građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zoranom Mihajlović koja takođe slavi Aranđelovdan i koja je u Sabornu crkvu došla sa sinom Draganom.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Foto: MN press

PROČITAJTE JOŠ: ĐOKOVIĆI DANAS SLAVE ARANĐELOVDAN: Novak stigao u crkvu da preseče slavski kolač!

Pre ulaska u crkvu Novak se srdačno pozdravio sa starešinom Saborne crkve protojerejom Petrom Lukićem. Proslavljeni srpski teniser u crkvu je stigao u pratnji oba brata i strica, a nakon njega stigli su i njegovi roditelji, Dijana i Srđan koji su doneli slavski kolač.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Novaku su roditelji preneli ljubav prema veri, što on radi i kada su njegova deca u pitanju. Tara je još mala, ali Stefana je već upoznao sa svim običajima. Novakova mama sprema kolač dok su u pripreme gozbe uključeni svi pomalo. Ove godine, posle dužeg vremena, porodica će biti na okupu jer su tu svi potomci Đokovića, uključujući i unučiće. Tara je, naravno, trenutno, u centru pažnje jer je prvi put u Beogradu, zbog čega su svi Novakovi i Jelenini prijatelji pohrlili da je vide.

Autor: Pink.rs

#Aranđelovdan

#Crkva

#Liturgija

#Novak Đoković

#Slava

'