AKTUELNO

Iznela nove informacije o incidentu sa rođenom sestrom, o kojem danima bruje svi mediji!

Pevačica Indira Aradinović Indi ovih dana nalazi se u epicentru skandala zbog snimka tuče sa rođenom sestrom, takođe pevačicom Editom, a o njima i njihovom sukobu i odnosu bruje svi domaći mediji.

U velikom intervjuu za Pink.rs, Indi je progovorila o porodičnim odnosima, sukobu s Editom, njihovoj majci, kao i plastičnoj operaciji koja joj predstoji, ali i poslovnim planovima. Sa Indi smo se u velikom intervjuu dotakli i goruće teme u ''Zadruzi 6'' - ulaska Ane Ćurčić u rijaliti.

Foto: Pink.rs/N. Brajović

- Ne mogu da pričam o samom razlogu sukoba i okidaču za to. To je previše intimno. Odmah posle toga smo Edita i ja otišle na kafu, mama je bila s nama, izgrlila nas je i izljubila, rekla nam je da uvek budemo takve (haha) - rekla je Indi, kroz šalu, naravno i dodala:

Edita i ja imamo jako intenzivan odnos pun ljubavi i pun dinamike. Nikako red mržnje, red odricanja, to je mnogo jako između nas. Ne znam koji izraz da upotrebim za nas. Ne znam odakle ljudima pravi da pomisle da bismo mi uradile nešto loše. Ja sam za nijansu starija i zrelija u našem odnosu. Ne smatram da treba da joj dajem savete, nisam psiholog i psihijat, ako me pita, uvek ću joj dati savet - rekla je Indi kroz osmeh i osvrnula se na poslonu saradnju sa sestrom.

- Edita i ja smo prvi put sarađivale studijski, bilo je zabavno, puno smeha i dobre energije. Uskoro izlazi pesma i jedva čekam da je vidite - poručuje pevačica za Pink.rs i otkriva kakvoj plastičnoj operaciji planira da se podvrgne uskoro.

Foto: Instagram Printscreen

- Planiram da promenim implante koji su zastareli, očekuje se uskoro operacija. Planiram implante u grudima, ništa veće neće biti, normalno kao i do sada. Trenutno sam zadovoljna svojim izgledom, što ne znači da se to neće menjati - kaže Indi za naš portal i dodaje:

- Ja blistam i kad nisam ispunjena. Sreća nije u muškarcu, to uvek napominjem. Kad blistam ne znači da sam emotivno ispunjena ili ne, žena treba uvek da blista zbog sebe. Moja sreća dolazi iznutra. Bitno je živeti u sadašnjem trenutku i miru, da radiš na sebi i drugima. Bitno je da radiš na sebi i da prihvataš sebe i druge, da ne razmišljaš o prošlosti i budućnosti - rekla je Indi, a mi smo se sa njom osvrnuli i na goruće dešavanje u Zadruzi - ulazak Ane Ćurčić u rijaliti i njeno suočavanje sa Zvezdanom Slavnićem i Anđelom Đuričić.

Foto: Pink.rs/N. Brajović

- Zadruga je život. Njima se život dešava javno, ništa nije dručije od onoga što se dešava inače. Mnogo Zvezdana i Ana ima svuda oko nas. Nisam ničija podrška, ne volim grupacije. Mislim da su oboje u vrlo nezahvalnoj i nezavidnoj situaciji. Ako sam jaka i nezavisna žena kao što je Ana, ne bih zavisila od Zvezdanovih emocija 13 godina. Zvezdan izigrava mačo mena i alfa mužjaka, a nije se baš tako pokazao, emotivno su oboje u manipulativnom začaranom krugu. Oboje manipuliši i nikako da izađu iz tog kruga. Oni imaju dogovor duše, oni su karmički vezani, Ana je Zvezdanova žrtva tu prevashodno, nažalost. Ana je toliko jaka da ona to može da promeni. Mislim da treba da mu oprosti i da živi u miru,k da bi ona mogla da ima svoj mir - rekla je Indi.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: Pink.rs