AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

U "Novom vikend jutru" kod Jovane Jeremić gostovao je legendarni košarkaš Zoran Moka Slavnić, koji je otkrio da je ponosan na svog sina Zvezdana.

Naravno da mi prija, sad sam ja Zvezdanov otac, digao mi je popularnost u poslednja 3, 4 meseca. To znači da nema novih idola. 99% sam ponosan na njega, jedino što će dobiti po g*zi zato što nije transparentno rekao Anđeli da mu se sviđa. Oni kažu da je izdao ženu, ali to je klasičan primer kad se dvoje razdvoje, samo je razlika što je to javno. To je klasičan primer raskida, loš je momenat, ne može da razgovara sa njom, emocija ne bira vreme. Ja sam se razveo u 72. godine - rekao je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Moka je istakao da Ana više ne postoji za njega.

Ana više ne postoji za mene otkad je ona rekla da on više ne postoji za nju. Bio sam na njenoj strani, ali zamoljen sam malo oštrije od nje, ja takve jedem za doručak. Ona je sad bivša žena Zvezdanova, sve njegove bivše za mene ostaju bivše, neću ništa da uradim. Plakali smo zajedno, molio sam je, ali poštujem njen izbor. Ne bih ja o njoj više. Sreća njena što zadrugari ne znaju šta je pričala o njima, to je njen ego koji je srušen, to je osveta. Zvezdan ima veliko srce, pa će da se povuče. Sitna je ona riba da bi uništila Zvezdana. Ona ide na njegovu emociju, zna da je on emotivan. Najgore je kad neko od supružnika iznosi prvljav veš. Ja sam bio svedok pre njegovog ulaska - naveo je Slavnić, a potom otkrio da li je istina da Ana brine o njegovoj bivšoj ženi:

Foto: P. Radosavljević, D. Tanasijević

Istina je, to je fantastično, rekao sam njemu, pričali smo o tome. Mogu ja za tebe da učinim ludačke stvari, ali ako se emocija izgubila, džabe - rekao je Moka.

Autor: R.L.