AKTUELNO

Šok!

Ana Ćurčić priznala je novinarima u studiju da joj život sa Zvezdanom Slavnićem nije bio lak. Otkrila je da je bila marioneta koja je igrala kako on svira, ali i da će se sad on po prvi put susresti sa tim da joj neki muškarac priđe kao ženi, a ne kao prijatelju.

Šta misliš o Aleksandri? - pitala je novinarka
Ona je meni slatka - rekla je Ana.
Upoređivali su vas na društvenim mrežama - rekao je Darko.
To je njoj kompliment, ali je ona nesnađena. Ja predrasude mrzim. Ne mogu misliti na osnovu izgleda. Ja nikoga ne poznajem, meni je osećaj da ona nije zla - rekla je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa kim ćeš se družiti? - pitala je novinarka
Sa Žanom, nismo se ranije poznavale, ali znam za nju preko prijateljice i mislim da nije zlonamerna. Došla sam tamo da ispričam svoje, ne da se poveravam - rekla je Ana.
Kakvim je ljudima Zvezdan okružen, Matora, Mikica, onomad i Miki, nekima si čak poslala i poklone - rekao je Darko.
Niko ne sme da mu kaže šta misli i to je glavni problem, oni se pribojavaju. Nenormalno mi je da Mikica koji ima porodicu miri Anđelu i Zvezdana. Miljan je to isto uradio, ali on je porodičan čovek, njegova žena je moja drugarica. A jedini mu je Miki rekao kao što bih mu ja rekla - rekla je Ana.
Kome se nećeš javiti? - pitala je novinarka

Foto: TV Pink Printscreen

Ni sa kim se neću pozdravljati, samo ću zamoliti da mi se nađe bračni krevet - rekla je Ana.
Mnogi kažu da je čudno da jedini Neca može da mu kaže kao klinac svoje mišljenje - rekao je Darko.
Izvini molim te za Necu, jako sam se potresla zbog njega. On nasrće na dete, nenormalno. Neci ću da se javim. Zameram mu jedino što nije morao đonom na njega, ali mislim i da nije rekao, ovaj bi isto odreagovao jer ne trpi kritiku - rekla je Ana.
Mnogi povezuju tebe i Cara na mrežama, da će on da odlepi - rekao je Darko.
Mogu samo da mu se svidim - rekla je Ana.
Kako je reagovao kad ti neki muškarac priđe, pošalje poruku? - pitala je novinarka

Foto: TV Pink Printscreen

Niko mi nije pisao, Zvezdan zna sa kim je i nikad nije posumnjao. Nikad mu nisam čačkala telefon, mislim da bi mu ANđela spržila telefon napolju. Nije imao problem sa mojim drugovima, ipak su dugogodišnji drugovi. Ja sam tip žene koji odma postavi distancu da sam udata. Zvezdan će prvi put da vidi Anu gde joj niko ne govori šta će da radi i kaže, Ana sa svojim identitetom i integritetom, gde on više ne upravlja sa mnom. To doživljavam posle 13 godina - rekla je Ana.
Je l' si bila njegova marioneta? - pitala je novinarka
Igrala sam kako je on svirao - rekla je Ana.
Da li si razmišljala kad si gledala njihov se*s, poljupce, da li je gore gledati uživo ili kad uđeš? - pitala je novinarka
Ja ću da se sklonim, neće pred mojim očima - rekla je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. M.