AKTUELNO

Hoće li tako ostati?

Upravo je počela emisija "Pitanja novinara", tokom koje će se Ana Ćurčić useliti u "Zadrugu". Pre toga je novinar portala Pink.rs Darko Tanasijević postavljao pitanja Zvezdanu Slavniću i Anđeli Đuričić.

27. januar, da li je poseban datum za vas dvoje - pitao je Darko.
Kako za koga... Šalim se. To je ta čuvena mesečnica. Videćemo za drugu kako je - rekao je Zvezdan.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad se vratiti 30 dana unazad, kakve vam misli naviru? Trebalo je biti hrabar, otpočeti nešto novo. Sada vidimo poklone, vi ste se nekako stabilizovali - nastavio je Tanasijević.
Imam osećaj da smo mnogo duže zajedno, jer smo se pre toga družili, upoznavali. Trebalo je hrabrosti ući u ovaj odnos, ja sam se više kolebala, pa pogazi jednu stvar, drugu, treću... Bilo je svega, svađica, rasprava, sve je to normalno, upoznajemo se. Dosta smo iskrenije pričali o nekim stvarima. Za sad nam je stvarno lepo, volela bih da ovako ostane. OSećam da me malo više razume u poslednje vreme. Treba mi sad. Trebalo mi je da bude tu 24 sata. Samo nek nastavi ovako da ide, bez tih nepotrebnih svađica - istakla je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Složilo bih se sa svim što je rekla. 30 dana deluje smešno, ali ovde je sve puta 5. Što ona kaže, stabilizovalo se, pa za mesec dana da sumiramo utiske. Poslednjih 5, 6 dana se ona apsolutno trudi za sve stvari, stvarno je za pohvalu. Ako ovako nastavi, to bi bilo ono što sam ja tražio. Možda ću ja morati da se popravim. Rekla je da sam tolerantniji, pa ćemo da vidimo - dodao je Zvezdan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Pitanja novinara