AKTUELNO

Sve je u njenoj duši prazno!

Luna Đogani prolazi kroz agoniju otkako je u rijaliti Zadruga ušla Kristina Kija Kockar, zakonita supruga njenog dečka Slobodana Radanovića. Iako je mislila da će se držati zajedno, to nije bio slučaj, jer je pevač stalno provodio vreme sa suprugom, što joj je jako zasmetalo.

Foto: RTV Pink

Luna i Sloba su noćas raskinuli, a svemu tome prethodilo je njeno jadanje Matoroj, i to kroz suze koje nije mogla da zaustavi koliko god se trudila:

Znaš i sama kakva sam! I preko noći se sve promeni! Ja ne mogu više da ga poljubim kad hoću, više ni ne spavamo kako smo spavali, mi spavamo odvojeno, jer mi je neprijatno da nas ona ujutru vidi zagrljene! Ja nisam takav čovek, ja ne mogu to! Da ovo traje par dana, ja bih izdržala. Znam da ćemo ostati do kraja, svo troje! Džigerica mi se prevrće! On se sa mnom ljubi i gleda u stranu da vidi gde je ona! A prošlo je samo dva dana, šta će da uradi za pet dana? Svi mi kažu da sam glupa! Ja sam mu sve rekla da radi, ali brate bar napravi neki kompromis. On će da kaže da mora da razreši sve sa njom, pa je l' mora svaki dan?!  - pričala je Luna kroz suze!

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NISU IZDRŽALI! RASKINULI LUNA I SLOBA! (VIDEO)

Šta je ona još rekla Matoroj, pogledajte u videu ispod:

Autor: N. Vujčić

#Jovana Tomić Matora

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

'