AKTUELNO

Opa!

Voditeljka Ivana Šopić je nakon povratka sa kratke pauze sa reklame, najavila je naredni video klip, na kom su zadrugari imali priliku da vide razgovor Aleks Nikolić i Marka Janjuševića Janjuša o njenom raskidu sa Dejanom Dragojevićem i o tome što nosi njegove majice iako više nisu u vezi.

Aleks je prva dobila reć.

Janjuš, nekako, tera cirkus na tom klipu, vidi se da je ironičan. Neke stvari koje mi je govorio, da pravim neke greške. Misli da nisam raščistila sa Filipom to što imam, ja dajem za pravo, jer se ja pecam na neke provokacije, a možda bih trebala samo da ćutim i da iskuliram. Ali, ne mogu, to je jače od mene. Ja nekada ne mogu da prećutim, pa onda ljudi tumače da je to emocija. Nije meni ravna linija, ali ne bih dozvolila da se upustim u odnos sa Filipom da prođem još mnogo gore. E sad, taj dres. Dejan je prepoznatljiv jer je sredom oblačio baš taj dres i meni je tako došlo da obučem taj dres. Nisma htela da poručim ništa, nego sam samo eto tako, obukla jer mi se nosio tu noć, jer mislim da je to poklon. Između mene i njega je sve završeno, ne smatram da je loše što sam obukla taj dres - rekla je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

A da li je Janjuš hteo da ispita da li je čist put ka tebi i tvoje emocije prema Caru - pitala je Ivana.
Pa, možemo i tako da protumačimo, ali sam ja rekla da mi ne smeta, niti ću se svađati sa njim, niti on želi, niti ja želim. Mene niko u kući trenutno ne zanima, ja sam i dalje oštećena od svega što mi se izdešavalo. I od toga što sam raskinula sa Dejanom, a želela sam da možda to uspe, pa od cele situacije sa Filipom. Nije mi lako kada uđem u raspravu sa njim, a on mi priča jako ružne stvari. Jako sam polupana i ne vidim ovde sebe ni sa kim - zaključila je Aleks.
Znaš kako, jeste da se Janjuš zeza, ali nije Janjuš sto posto imun kada je Aleksandra u pitanju. On je neko ko želi Aleksandri, možda i najviše u ovom rijalitiju, dobro. Ne računam Miću i Zoricu. Nikad joj ništa nije rekao, na bilo koji način, loše. On je komentariše, ali joj kaže sve za njeno dobro, uvek joj da do znanja da je uz nju, da treba da se pokaže u boljem svetlu. Naravno, ta svadba koja se desila, jeste to zezancija, ali su se njih dvoje videli napolju. Pa je l' bila i napolju sprdnja? Neću ja sada tu da otkrivam, dobar sam, sa Janjušem sam bolji, prema Aleksandri imam poštovanja. Kad smo gledali da Dejan dolazi i daje Aleksandri poklone, Janjuš je menjao boje. Da ga pitaš sada: "Sa kojom bi voleo da budeš najbliži i da se druži?", on bi rekao Aleksandra. On ti mnogo kroz sarkazam i ironiju, ko je inteligentan, shvatiće - rekao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi smo se videli, bila je tu neka veza. Nije to sad bila neka emocija, nešto. Ja mislim da se Janjuš zeza, ma gde, prošlo je toliko vremena - rekla je Aleks.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.