AKTUELNO

Ipak nije sve kako se spekuliše!

Ljubav Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića rodila se iz višegodišnjeg prijateljstva, a u braku su od 2008. godine i važe za najskladniji par na javnoj sceni.

Foto: Fonet

Porodičnu sreću uveličale su bliznakinje Vera i Mila, a kako su odabrali da svoju intimu koliko god je moguće sakriju od radoznalih pogleda, te se o svom odnosu retko oglašavaju, oni su dali prostora za razna nagađanja.

Da li zbog toga što se ne pojavljuju često zajedno u javnosti, ili što glumica neretko na društvenim mrežama objavljuje citate ili odlomke iz romana koji po mišljenju mnogih slute na rastanak, razvod Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića često je tema domaćih medija, međutim i pored ovih spekulacija supružnici uspešno odolevaju svim izazovima, a njihov brak opstao je dugih petnaest godina.

Foto: Instagram.com

Na priče da imaju probleme u raju, supružnici nikada nisu preterano obraćali pažnju, nastavili su da uživaju u svojoj ljubavi ne obazirući se na zle jezike, a sada su spekulacije demantovali na najlepši mogući način.

Naime, Sloboda i Vojin posetili su jedan tržni centar kojim su prošetali u društvu prijatelja i kolege Nebojše Ilića. Inače, Nebojša je u njihovim životima prisutan od samog početka ljubavne romanse koja je počela na snimanju filma u kome su zajedno glumili.

Društvo se zatim zaputilo na poslednji sprat gde su smeštene bioskopske sale, tamo su kupili kokice i pristojno sačekali početak prikazivanja, a sve oči, kao i obično, bile su uprte u lepu Bobu koja je pored supruga blistala u potpuno opuštenom, prirodnom izdanju i bez trunke šminke.

Foto: Instagram.com/jugoslavkaric

Nije poznato koje ostvarenje su gledali, međutim ako je suditi po njihovim širokim osmesima i dobrom raspoloženju nakon izlaska iz sale, reklo bi se da su zasigurno uživali, kao i da razvod Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića nije ni na pomolu.

Autor: N.Ž.