AKTUELNO

Blogerka ne može više da bude ljubavnica.

Luna Đogani u toku dana imala je prvu svađu sa Slobinom ženom Kristinom Kockar koja im je svojim ulaskom unela mnogo problema. Nakon toga Kija se skoro sat vremena svađala sa svojim suprugom, a kada se ta rasprava završila došlo je do svađe između zaljubljenog para.

Blogerka je prvo svog dragog tražila po dvorištu, a on se sakrio iza automobila kod hotela i nije želeo da se odazove Luni.

Foto: RTV Pink

Muka mi je! Čim je došla... Ja se osećam kao debil! Ja sam retard. Idem tamo, pitam nju da li je gladna, žedna... Ili ona ili ja! Biraj! Ja ispadam budala! Ti kao "žao mi je nje, ona je jadna..." i evo šta radi, pravi ološa od tebe! - vikala je Luna na Slobu.

Foto: RTV Pink

Đoganijeva je pričala kako će Kija uništiti svog supruga koga i dalje zove "Bobili", da je jako nervira pevač i da je zbog toga što je uvek tražio Kristini opravdanja bio nesrećan.

Šta pričaš? Ja sam prišao kao čovek njoj. Alo, došli smo u rijaliti, ne u pozorišnu predstavu. Ko nije za ovo, ne treba da bude ovde! Kakav prljav veš planira ona da iznese? Ja znam da to nema, ja znam kakav sam čovek! Ja se sa njom nisam osećao kao muškarac, uvek mi je govorila da me gleda kao cimera! - branio se Radanović.

Foto: RTV Pink

Nakon ovoga situacija između njih dvoje se malo smirila, a kako je sve izgledalo, možete pogledati u donjem video-klipu.

PROČITAJTE: UŽASNA SVAĐA BRAČNIH DRUGOVA: Sve sam ti plaćala, a ti si me varao sa svakom! Možeš da ženiš Lunu! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'