AKTUELNO

Tada je prvi put istakao da bi se rado povukao iz javnosti!

Legendarni pevač Toše Proeski tragično je nastradao u saobraćajnoj nesreći 2007. godine, a danas, 25. januara, pevač bi proslavio 42. rođendan. Svoj poslednji intervju pevač je dao samo nekoliko sati pre tragične smrti.

Iako ga svi pamtimo po osmehu i vedrom duhu, Toše je tog dana bio vidno neraspoložen i prvi put rekao da je umoran od popularnosti i da se teško nosi sa slavom. On je tada naveo kako bi se rado povukao iz javnosti, što je sve začudilo.

- Želim, ali ne mogu. Mašinerija me je stavila, kako kažu, u bubanj i gotovo. Nema povratka. Tražim oporavak od svakodnevnih intervjua, šminkanja, skidanja šminke, pakovanja. Putovanja u Zagreb, pa nazad, putovanje u Australiju... Svega mi je do ovde - pokazao je Toše rukom preko glave i dodao:

- Pravim greške, kao svaki normalan čovek, svakodnevno. Nisam bezgrešan, svetac, niti anđeo, daleko sam od toga, ali sam daleko i od ružnih priča koje mi se pripisuju otkad sam poznat.

Foto: TV Pink Printscreen

Toše je tada istakao da bi želeo da upozna devojku kojoj neće biti bitna njegova slava.

- Nije to prijatno... Ni novac, ni automobili niti išta drugo nije presudno za ljubav... Znam koje su prave vrednosti. Želim takvu devojku.

Pored devojke, pevač je, nakon što je postao poznat, imao problem i sa novim prijateljima, te je svoje slobodno vreme provodio u Kruševu družeći se sa starim prijateljima.

- To me jako spušta na zemlju. Ne verujem u nova prijateljstva jer sam imao loše iskustvo, sa starim prijateljima sam siguran.

On je tada pokazao povredu na kolenu koju je zadobio igrajući odbojku sa lokalnim klubom, pa ispričao da mu fali normalan život koji je vodio pre popularnosti.

Foto: TV Pink Printscreen

- Želim u šetnju, u kupovinu, uveče u kafić, ali ne mogu. Pre desetak dana šetao sam ispred izloga i shvatio da više od šest-sedam godina nisam izašao, prošetao gradom i rekao: Ovo mi se sviđa. Ući ću i kupiti. Misliš da ne želim? Želim kao i svi normalni ljudi - obratio se tužno voditeljki.

Pričao je o svojim roditeljima kao velikim životnim uzorima. Ljiljanu Petrović nazvao je drugim majkom i rekao kako je srećan što je uz njega.

Na pitanje da li je zaljubljen nije odgovorio jer: "Želi da zaštiti bar jedan deo života". Na pitanje u kakvom je odnosu sa rukometašicom Andrijanom Budimir postalo mu je neprijatno:

Foto: TV Pink Printscreen

- Često smo zajedno. Kao prijatelji. Vreme čini svoje. Ako bude novosti, obavestiću vas na vreme.

Voditelji su mu poželeli srećan put do Zagreba, prijatno snimanje novog spota, a on se nasmejao i ispravio ih da se radi o dva spota.

- Ti znaš koliko te volim. Zlato moje, čuvaj mi se - rekla je pevaču dirnuta voditeljka i izgrlila ga, pa dodala: Nemoj da deliš energiju na sve strane.

- Moram - kratko je odgovorio Toše na samom kraju.

Autor: M.K.