AKTUELNO

Smatra da je bila iritantna!

Pevačica Sanja Vučić od trenutka kada je postala poznata javnosti, pa do kraja prošle godine nije menjala svoj izgled. Međutim, onda je usledila drastična promena. Naime, bivša članica grupe "Hurricane" svoju dugu, crnu kosu prefarbala u modernu crvenu nijansu za kojom su poludele dame širom sveta. Ona je sad otkrila šta se krije iza te promene.

Foto: TV Pink Printscreen

- Odrasla sam malo i smirila sam tu neku ekskluzivnu energiju koja je bila tada eto u zenitu i jeku. Znam da sam i sada nekim ljudima, ali tada sam bila ekstremno iritantna. Sada kada gledam snimke nekih intervjua, ja bih sebi takav šamar lupila. Gestikulacija i to isijavanje energije koja iz ove perspektive deluje kao da je fejk odnosno prenaglašeno, ali ustvari to sam stvarno bila ja. Sada sam stvarno gospođetina, super mi je, baš sam odlično. Tako ću za 5 godina opet sebi hteti da lupim šamar - rekla je pevačica.

Voditelj je nakon toga istakao da ljudi upravo i vole kada vide da su zvezde prirodne i svoje. Takođe je naveo da joj niko ne zamera ni za šta.

Autor: M.K.