AKTUELNO

Evo da li se svađaju!

Ekipe emisije "Premijera" obavila je intervju sa pevačem Tončijem Huljićem, koji je u poseti našoj prestonici. On je pričao o svom privatnom, ali i poslovnom životu. Kako je istakao, sve manje piše, a čast da dobiju njegove pesme imaju samo izvođači sa kojima je do sada usko sarađivao.

U poslednje vreme manje pišem. Napišem 10-12 pesama godišnje, tu su Petar Grašo, Rozga... Planiram koncert u Beogradu, da mi gosti bude Vizantijski hor - otkrio je Tonči.

Foto: TV Pink Printscreen

Petar Grašo i Tončijeva ćerka Hana nedavno su dobili ćerkicu Albu, a Huljić je ispričao kako se posle 40 godina slaže sa suprugom Vjekoslavom i koliko im je unuka unela radost.

Posle 40 godina nemaš o čemu da pričaš, a ne da se svađaš... Ali mi imamo slične afinitite. Eto, pričamo da li da idemo u Provansu... Šta ću ići u Rim, po trgovinama? Ne osećam se dobro kao nepoznati turista - ispričao je on, pa dodao:
Sad imamo i unučicu, sad smo kao čerga, apartman to apartmana. Da se Hana malo naspava, Vjekoslava preuzme unuku. Pušta izuzetno visoke tonove, ima baršunasti glas na tatu i visokoe tonove na mamu. Ne spava više od 4 sata, Hana je jako izmorena. A imamo i zahtevnu pudlicu. Uglavnom, ne pitajte me, ali veselo je - dodao je Huljić.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M. P.