AKTUELNO

Oni su u sjajnim odnosima.

Ovog utorka voditelj Ognjen Amidžić u svojoj autorskoj emisiji "Amidži šou" ugostio je: Staniju Dobrojević, Lunu Đogani, Ivanu Šopić, Dragana Marinkovića Macu i Stafana Karića.

Stanija je otkrila da li je istina da se udaje, a potom je ispričala kako se upoznala sa Karićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Bićeš pozvan, biramo pevače sad. Ne bih da demantujem novinare, nešto se načuje i odmah je gotovo, odmah pred oltar - rekla je Stanija.
Svađamo se oko pevača ko će da nam peva, reci iskreno Stanija - dobacio je Stefan.
On mene stalno iznenađuje. Kako smo se mi upoznali, imala sam haos sa Kristijanom, novine pišu kako mi je njegova ekipa izbušila gume, to je bila laž. Bilo je hladno, usred Iriga, meni izbušene gume, ja htela da zovem policiju, kažu mi: "Ne, prvo vulkanizera". Bio je i Marko sa mnom. Čekamo vulkanizera, stiže nabudženi džić, izlaze frajeri jedan od njih Stefan Karić, prilazi da se pozdravi, ja sam mislila da je skrivena kamera - rekla je Stanija.

Foto: TV Pink Printscreen

Slučajno se tako namestilo - pravdao se Stefan.
Bili su u vinariji, veliko društvo, bio je tu i vulkanizer, onda su došli oni. Meni je taksista izbušio gume. Marka je to žacnulo: "Što je Stefan došao da ti pomaže da zameni gume". Posle kad smo se sreli, kad smo Marko i ja raskinuli, on me pita šta i kako kaže: "Šta će ti taj kad ne zna ni gume da zameni" - rekla je Dobrojevićka.
Imaš momka koji ne zna da zameni gume - dobacio je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: R.L.