AKTUELNO

Goreće Bela kuća!

Željko Mitrović, generalni direktor i vlasnik Pink media group, danas je oduševio milionski auditorijum koji svakodnevno prati dešavanja sa velelepnog imanja u Šimanovcima. Naime, Željko je putem Instagram objave otkrio da će se u "Zadrugu" ovog vikenda useliti Ana, nevenčana supruga Zvezdana Slavnića.

Foto: RTV Pink/Jelena Simonović

Da nisam ovako tvrdoglav, i da više slušam savetnika i bliskog saradnika Međeda, još mnogo ranije bih doneo neke dobre odluke za učesnike u Zadruzi! Sad sam konačno rešio da ga poslušam i da za vikend u Zadrugu uvedem suprugu Zvezdana Slavnića - poručio je Željko Mitrović, na oduševljenje njegovih mnogobrojnih pratilaca na Instagramu.

Ana se sinoć uključila u emisiju "Pitam za druga", koju su vodile voditeljke Sanja Stanković i Ana Radulović, gde je pričala o javnoj prevari koju je doživela. Međutim, Ana je ostala misteriozna kad su joj voditeljke postavile pitanje o njenom životu sa Slavnićem, a nakon Željkove objave je jasno da je ovu priču ostavila za "Zadrugu".

Kakav je tvoj život bio sa njim? - pitala je Sanja.
Ne bih da se uvredite, ali više ne bih da pričam na tu temu, biće prilike. Izašla sam u susret vama i "Premijeri", ali sada da pričamo kakav je moj život bio sa Zvezdanom... Ja tvrdim da ćete to čuti, samo ne sada - poručila je Ana.

Foto: RED TV

Ukoliko Zvezdan kad izađe napolje proba da se pomiri sa tobom, da li postoji šansa da mu oprostiš? - pitala je Ana Radulović.
Nikada - bila je izričita Ana.

Ceo intervju sa njom možete pogledati u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Pitam za Druga

#Zvezdan Slavnić

#zadruga 6