AKTUELNO

Pevač Masimo Savić preminuo je pre tačno mesec dana nakon teške borbe sa kancerom pluća, a tim povodom se oglasila njegova porodica emotivnom porukom na Instagramu.

Tvoju odsutnu prisutnost živimo već mesec dana. U svemu si tu. Pitamo se šta bi mislio, šta bi nam rekao svojim najlepšim glasom... A onda zamislimo da znamo šta želiš i da bi sve što radimo i sve što ovi tvoji ljudi, tvoja publika, pišu, crtaju, dele u sećanje na tebe prepoznao kao duboku emociju i podržao je najtoplijim osmehom koji se u tvoje oči i na tvoje lice uvek preselio direktno iz srca. Od tuge, koja će, svesni smo, zauvek biti naš saputnik, veći su samo zahvalnost i ljubav. Dok gledamo u nebo tražimo te među zvezdama. Ti možeš da budeš samo ona najsjajnija. Nedostaješ, a zauvek ćeš biti tu. Volimo te. Massimalno - stoji u objavi koju su na Instagramu ostavile njegova supruga i ćerka.

Podsetimo, Massimo je sahranjen 3. januara u Zadru, a njegovom ispraćaju na večni počinak prisustvovale su ćerka i supruga, ali i brojne kolege sa kojima je sarađivao, kao i brojni poštovaoci njegovog lika i dela.

Da je do poslednjeg trenutka stvarao i uživao u muzici govori i činjenica da je samo tri dana pre smrti snimio novu numeru.

- Uživajte u svakom trenutku koji vam donosi ovaj predivan život i delite sa svima dobro, delite sa svima razumevanje. Te su misli deo zadnje poruke publici koju je naš Maks snimio, tri dana uoči odlaska. Njome je želeo da čestita Božić i uputi vam svima najbolje želje za (N)ovu godinu. Tvoje misli, tvoje reči i tvoj Glas. Sve tvoje nam neizmerno nedostaje najdraži naš Maks - pisalo je tada na zvaničnoj Instagram stranici Massima Savića.

Autor: D.T.