AKTUELNO

Ljubav se polako gasi?

Nakon što je svom dečku Slobi Radanoviću obrisala suze, jer je plakao zbog ulaza supruge Kristine Kockar, Luna Đogani celu situaciju koja je počela juče, komentarisala je sa Sanjom Stanković.

Foto: RTV Pink

Ne želim da ona pobedi u onome što je naumila. Ako ovo preživim... ja tebi ne mogu da objasnim koliku rupetinu imam u telu. Tu nema ni ljubavi, ni mržnje. Osećam se prazno. To što on meni priča, to meni ništa ne znači. Loše se osećam. Ova blamaža nikome nije trebala. Sada će i Maca da me urniše - govorila je Luna.

Foto: RTV Pink

Sanja je savetovala cimerku da se pre svega opusti i tvrdila da ona i njen dragi ne treba nikako drugima da pokažu slabost.

Ja samo ne kapiram kako on ne kapira da je ona ovo sve spremala mesecima. Samo pusti par dana da prođe. On je glup za ovakve stvari. Ne vidi šta se dešava. Stisni m*da! Ovo je test da vidite da li ste jedno za drugo - reči utehe davala je Sanja blogerki.

Foto: RTV Pink

Međutim, nije uspela puno da je uteši jer je Luna govorila kako se oseća kao uljez između Slobe i Kije. Đoganijeva se prisetila i svog bivšem momka, rekla da nije ljuta na Radanovića već da je tužna i očajna.

Danas kada mi je zaplakao, srce me bolelo. On je jecao. Njega boli. Kaže da da ima potrebu da se non-stop izvinjava njoj. Ja znam da je ona došla ovde da nas razj*be. On će da se vrati kod nje. Ponižavala sam se zbog njega. On meni može do sutra da priča da me voli, ali to nije moj Sloba. Plašim se da li ćemo moći da budemo više isti - izjavila je Radanovićeva devojka.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Pevač je video da su ove dve zadrugarke vodile duži razgovor u dvorišu, ali nije znao o čemu pričaju jer mu je Luna rekla kako nisu pričali ništa bitno. Šta su ove ukućanke pričale o njemu, možete pogledati u video-klipovima ispod.

PROČITAJTE: KIJA IMALA OPERACIJU: Ovo je bio okidač za raspad ljubavi sa Slobom! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sanja Stanković

#Sloba Radanović

'