AKTUELNO

Novi haos!

Filip Car je krenuo da priča o tome kako ga je drugarica Maja Marinković, Tijana Ajfon, koju je video na njenoj šolji, prozivala u prethodnim sezonama, te je tom prilikom Maja povilenela na njega, a sukob je eskalirao.

Došla šuga u emisiju i kao...Je**m ti ja drugaricu (Tijanu Ajfon). Nju sam pitao ko je ova što me je pljuvala, ti si mi rekla da je to tako, u tvom stanu smo sedeli bio sam bolestan, ali da je tvoja drugarica. Ti si mi rekla za gumenjak i Dunav - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Zašto on priča o njoj? Čemu potreba - pitala je Maja.
Ma što, ko je ona? Je**m i tebi mamu u pi**u. Poznata si drugarica, is**rali te muževi od drugarica. Tvoje drugarice tvoj tata ka*a - rekao je Filip.
Što ti pominješ sada porodicu? - pitala je Maja.
Je**m ti mamu i tatu. 30 puta sam ti rekao da ideš u rehab, je**m li ti mamu, tatu i dedu. Ku**o raspala. Ja kao Majakita drugarica, rav**u - urlao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja tvoju ne - ponavljala je Maja.
Smeće došlo mi, ne znam ko je, najstrašnije me napljuvala. Mamu ti je**m u pi**u da ti je**m. Ona počela da se dere i mafija. Ti si poznata da su drugaricini muževi obrisali ku**c o tebe. Je**m mater i tebi i njemu i sad mi nemaš više pristup. Ku**a raspala! - urlao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.Ž.