AKTUELNO

Haos!

Mićina "Igra isitne" je u toku, pitanje vezano za Zvezdana Slavnića dobila je Maja Kovačević, zatim je Anita Stanojlović objasnila kako je nastao sukob sa Majom Marinković, a potom je Valentina Sanković skočila da pravda Zvezdanov postupak sa Aleks Nikolić i Anđelom Đuričić i sukobila se sa Milicom Veselinović i Anom Spasojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Razočarana sam u Zvezdana kao osobu, nisam očekivala taj nagli preokret i da ostavi Anđelu. Ja sam u porodici doživela da se moja udata sestra zaljubi u rijaltiiju, ali ne da on ostavi ženu, pa devojku zbog Aleks. On nas je izmanipulisao ponašanjem da imamo predivno razmišljanje o njemu, a agresijom nam je stavio do znanja da ne smemo ništa da mu kažemo. Spominje naredne sezone, očigledno mu je plan da ostane i narednih godina ovde - rekla je Maja.
Anita, je l' tvoj sukob sa Majom isključivo zbog Cara ili je druga priča? - pitao je Mića
Počelo je kad je prenela da sam se nadovezala na Zolinu pemsu i rekla sam joj da ću joj zavrteti mozak ako nastavi da spletkari i onda je počela da mi baca stvari. Majko, tužba molim te - rekla je Anita.

Foto: TV Pink Printscreen

Sve što pričaju nema veze sa vezom, normalan čovek prema kojem je Zvezdan bio korektan ne može da promeni mišljenje zbog situacije. Nije ostavio Anđelu jer su još zajedno, Milica je rekla da ona juri za njim da ne bi bila od*ebana, a je*ana - rekla je Valentina.
Ništa od toga nisam rekla debilušo mala - rekla je Milica.
Zvezdan zna da lažeš i da si zaljubljena u njega - rekla je Ana.
Vi koje jurite sa momcima, ovu je*u pa vas šutnu, ova d*ka pa vas šutnu - rekla je Valentina.
Ti se je*eš u wcu - rekla je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si jedna mala paćenica koja će se vratiti u onu svoju selendru. Je*aćeš se na traktoru - rekla je Milica.
Dete ti hoćeš da te Zvezdan je*e, a neće - rekla je Ana.
Ova devojčica je u spoljnom svetu bila sa dečkom starijim 32 godine, drogirala se sa njim i šta sve još. Zašto si bežala od kuće? Da - vikala je Milica.
Ne, ima 23 godine - rekla je Valentina.
Rekla si da voliš kriminalce - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: M. M.