AKTUELNO

Pevačica ovo obožava da radi sa sinom i niko drugi to ne sme

Pevačica Seka Aleksić, koja je pre dva meseca na svet donela Jakova, svoje prvo i dugo željeno dete, otkrila je za emisiju "Premijera" da je njen naslednik sada glavni u kući.

Na događaj na kojem se pojavila u pratnji supruga Veljka Piljikića pevačica je došla vidno raspoložena, a sina je uspavanog ostavila kod kuće.

- Porastao je jako, promenio se lik one bebe od rođenja. Neki kažu da sada počinje da liči na mamu - rekla je ona za najgledaniju emisiju o poznatima uz širok osmeh.

Njoj ne padaju teško obaveze oko prvenca, a vremena za sebe ima dok on spava.

- Kada moj sin spava, mama ili se fotografiše ili pegla njegov veš ili pere njegov veš. Ja to radim, volim to da radim - priznala je Seka.

Na prvo porodično putovanje sa sinom Jakovom odlazi već tokom novogodišnjih praznika.

Foto: YouTube screenshot

- Ja sam za doček na Kopaoniku. Otići ćemo tamo ranije, bićemo tamo porodično. Ja nisam neko ko generalno slavi Novu godinu. Ja slavim Božić. Meni je Božić mnogo nekako drugačiji od svih naših praznika - rekla je ona.

Ukoliko ste propustili novu epizodu "Premijere", koja je na programu televizije Pink bila u 19 časova, možete je pogledati u repriznom terminu večeras u ponoć, kao i ponedeljak u 11 i 15 časova. A šta je sve Seka imala da kaže o svom privatnom životu možete pogledati i na zvaničnom kanalu emisije na Jutjubu.

Autor: V. T.

#Jakov

#Premijera

#Seka Aleksić

#emisija

#pevačica

'