AKTUELNO

Suština njenog života je sin Pako, koji živi u Švajcarskoj.

Poznata makedonska pevačica Kaliopi Bukle koja godinama osvaja svojim raskošnim glasom otvorila je dušu. Ona je ispričala kako je podnela razvod od supruga Romea Grila, kako su uspeli da ostanu saradnici i prijatelji, ali i zbog čega nikada ne priča o svom sinu Paku!

PROČITAJTE JOŠ: NAJZGODNIJA SRPSKA TRUDNICA otkrila kako podnosi blagosloveno stanje i KADA ĆE STATI NA LUDI KAMEN SA OCEM SVOG DETETA!

Foto: Instagram

- Pametni smo ljudi i imali smo kvalitetan odnos. Romeo i ja smo se rastali, a već sledeću godinu ušli smo zajedno u studio i napravili album. Nekome je to čudno i nemoguće, ali ne i kod nas. Za sve je potrebna pamet, a mi smo je imali. Romeo je moje glavno rame za plakanje i dan-danas. Ono što on mora da izdrži i istrpi je priča za sebe. To mu je za nenaplaćene cehove iz prošlosti. Šalim se - kroz osmeh kaže pevačica, koja priznaje da je imala pogrešne odluke.

Suština njenog života je sin Pako, koji živi u Švajcarskoj.

Foto: Promo

Najemotivniji trenutak u mom životu bio je njegovo rođenje. On živi u Švajcarskoj i ne volim da pričam o njemu. Stalno Romeu i meni govori: ''Nemojte o meni da pričate, zaboravite me u izjavama", tako da to moram da ispoštujem - kaže Kaliopi.

Autor: Pink.rs

#Kaliopi Bukle

#Razvod

#pevačica

'