AKTUELNO

Drama u studiju!

Sukob Slovenke Nikolić i Moke Slavnića se nastavio u studiju voditeljke Dušice Jakovljević.

Jedino loše što je Zvezdan uradio je flert sa njenom ćerkom. Poljubac jedan francuski - rekao je Moka.

Foto: TV Pink Printscreen

Izvinite, nisu se poljubili. I to nije samo. Delovala mi je tako izgubljeno, uplašeno. Majka sam, to me boli. Ona ne sme da ima tolike traume - dodala je Slovenka.
Ušla je u zmijarnik, ne u crkvu. Što je htela da uđe? - pitao je Slavnić.
Zato što joj se ulazilo. Ona voli rijaliti, tamo je 4 godine, zavolela je taj rijaliti, to je njen drugi dom, tamo se bolje oseća nego kod kuće - govorila je Lola.
Volite Cara, a ne Zvezdana - dodao je Moka.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne volim ni jednog, ni drugog, ni trećeg. Što bih volela nekog ko moje dete povredi? Ja plačem svaki dan. Filipa sram bilo. On je ušao sa namerom da spusti moju Aleksandru, jer je bila favorit. Sinoć su se sastali on i Zvezdan, on nagovara Zvezdana da uzme Aleksandru. Šta je moje dete, krpa? Ja ne znam šta se tu desilo. Kad je Dejan dolazio, ja sam ga poštovala, isto njegovi Aleksandru kad je išla u Veternik. Filip je veliki manipulator. Trebalo je ona da razmisli o svemu, znajući kakav je Filip prema devojkama. Maja ju je udarala tako nisko. Aleksandra nije nju nijednom, tj. jeste jednom, to ću joj reći kad izađe. Ne znam kako je to mogla da izgovori. Ja bih volela da Aleksandra ostane sama do kraja. Onda bih se odmorila - rekla je Lola, pa nastavila:
Janjuš je kao nju podržavao. On je tri kuće od mene tamo gde sam rođena, sve znam o njemu, i o Ofenbahu, i o Majncu. Nije je podržavao, nije joj prijatelj. Prijatelj totalno drugačije postupi. On je dobar sa njenom sestrom, išli su u školu, trenirali košarku zajedno. Ne vidim prijatelja u njemu, žalosno je što je tako. Ona se obradovala kad je on ušao. To je manipulacija, ništa drugo. Ona traži pažnju, on baca zanimljive fore. Smeje se pored njega - dodala je Nikolićka.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa kim je Aleksandra bila najsrećnija? - pitala je Dušica.
Sa Dejanom. Donekle mi je žao što je to puklo. Oni se nisu razdvajali. Ona je njemu sve tolerisala. On ode na more, ona ode na svoj sprat, ja joj spremim hranu ili ona poruči. On ode sa bratom... Pristala je na to jer ga voli. Njoj je sve to prijalo, ništa joj nije smetalo. Ali mislim da je u Cara zaljubljena. Ne znam da li joj se Zvezdan sviđa... - pričala je Slovenka.
Car je najpošteniji najnepošteniji čovek. On dođe i kaže im. On toliko transparentno radi stvari, zato kažem, pošten, a nepošten - dodao je Moka.
On kad je krenuo sa Aleksandrom, imao je takve priče, bajke... Totalno je drugu priču imao! - govorila je Lola.

Foto: TV Pink Printscreen

Ali ona zna šta je rekao. Ona je slaba, ne može svako da bude jak. Ja vas razumem, znam da vam je teško da to gledate. Ona je fina, mirna... Da mi je ćerka, ušao bih unutra... - rekao je Moka.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.