AKTUELNO

Opa!

Mlada muzička zvezda Anastasija Ražnatović trenutno uživa u vezi sa fudbalerom Nemanjom Gudeljom, a svi se pitaju da li će Nemanja biti upravo taj koji će Anastasiju odvesti pred oltar.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Kada taj dan dođe, nema sumnje da će mlada pevačica odabrati prelepu venčanicu, da će spisak zvanica biti impozantan, kao i da će se o veselju pričati mesecima pre i posle.

Iako o tom danu još uvek nema polemike, Anastasija je jedno već odlučila, a to je ko će joj biti kuma.

Ona mi je najbolja drugarica. Sutra će mi biti i kuma na venčanju. Za nju mi ništa nije teško da uradim. Znamo se i družimo od moje 12. godine - ispričala je Ražnatovićeva jednom prilikom u jednoj emisiji, nakon što je njena prijateljica Tara otkrila da je mlada pevačica stavila ceo svoj život na pauzu dve nedelje kako bi ga posvetila isključivo njoj nakon što je saznala da se zarazila korona virusom.

Inače, ljudi komentarišu da Anastasiju nikad nisu videli srećniju, nego sad, od kako je u vezi sa fudbalerom Nemanjom Gudeljom. Ona trenuto većinu svog slobodnog vremena provodi upravo kod njega u Španiji, a upoznala je i njegovu porodicu sa kojom rado provodi vreme.

Autor: N.Ž.