AKTUELNO

U svom stilu

Bivša zadrugarka i pevačica Sandra Rešić, u poslednje vreme radi punom parom i puni klubove i lokale širom Balkana, a za svaki nejn nastup, traži se karta više.

Iako je hitom 'Prerano' napravila vrtoglavi uspeh, ne zaustavlja se i uskoro će svoju publiku obradovati još jednom novom pesmom.

Foto: Pink.rs/N.Žugić

Iako bije bitku sa slobodnim vremenom, uspeva da s vremena nas vreme isprati dešavanja koja nesumnjivo tresu region i nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Intimni odnosi Zvezdana Slavnića i Anđele Đuričić komentarisali su mnogi, a njegov raskid i flertovanje sa Aleksandrom Nikolić, na0pravili su još veći haos. Nakon njenog emotivnog sloma zbog toga, Anđela se ipak pomirila sa Slavnićem što je gotovo ceo Balkan podigao na noge.

Foto: Pink.rs

Tim povodom, za portal Pink.rs, oglasila se Sandra Rešić koja nije štedela reči kada je ova goruća tema u pitanju.

Ispratila sam dešavanje. Prvo mi je bi žao u toku dana, rekoh je*i ga, zaljubila se, vidim ozbiljan nervni slom... A rekla sam nedavno, da će Aleks i Zveki za dve nedelje maskimum da naprave haos, a obično sam u dan ili dva tačna. Glupača glupa, kaže ti u lice neko, da hoće drugu ribu već 20 dana, a mi to još i gledamo... - izjavila je pevačica, pa dodala:

Foto: PINK.RS/P. RADOSAVLJEVIĆ/TV PINK PRINTSCREEN

Prisustvovala sam svemu, ali su se ti ljudi, na kraju svih bolesnih krajeva, VOLELI, da li ispravno po nama - nebitno, ali su se voleli. Svako ko je napravio bilo kakav skandal, ako ništa, makar je bila ako ništa drugo 'naizgled' ljubav... A ovo? Zvanično te čovek neće, predomisli se, jer se Aleks femkala... Užas i bljak, razočarana sam u Anđelu maksimalno! Gospodina ne želim da komentarišem jer znam i gledam već 20 dana kako gleda u Aleksandru i kako mu je maltene "muka" kad provede sa Anđelom 2 minuta. Budi muško ostavi je, ako ona ne zna za bolje - govorila je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

O Aleksandri Nikolić i njenom flertovanju posle Filipa Cara sa Zvezdanom, Sandra ipak nije iznenađena.

Ništa čudno, uopšte me nije iznenadila. Car i Zvezdan, to su njeni tipovi. Znam šta misli svake sekunde, Čak sam mogla da ispišem unapred ponašanje od starta jer je poznajem 2 godine kako diše. Aleks ko Aleks - doživotno takva. Njen je tip, ali definitvna zamena za Cara, jer je po prvi put svesna šta mu je sve ispričala ispod pokrivača, a zna da Car neće preći preko nekih stvari... - izjavila je Sandra za Pink.rs.

Foto: Pink.rs/N.Žugić

Autor: J. M. Đ.