AKTUELNO

Bez dlake na jeziku, kao i uvek!

Maja Marinković već danima sumnja da je trudna sa Filipom Carem, jer, kako kaže, stalno je gladna i vrti joj se u glavi. S druge strane Car ne veruje ni reč svojoj devojci i smatra da Maja želi ga uhvati na bebu. Marinkovićeva ga je sada ubeđivala da će sve biti drugačije ako je u drugom stanju, što je Filipa još dodatno razljutilo, pa turbulencije na relaciji Maja-Car ne prestaju.

Sad se ovim povodom oglasio Majin otac Radomir Taki Marinković, koji je krajnje iznenađujuće reagovao na mogućnost da će uskoro postati deda, a nije propustio priliku ni da još jednom iskaže svoje mišljenje o Caru.

Foto: TV Pink Printscreen

- Podržavam šta god da moje dete odluči. Jedva čekam da postanem deda, a da li to bio Pera, Mika ili vanzemaljac, nije bitno. Bitno je da moja ćerka bude srećna, ja nju volim najviše na svetu. Njena sreća je i moja sreća - rekao je Taki za Pink.rs i dodao:

Foto: TV Pink Printscreen

- Maja se tamo samo igra, dosadno joj je. Ona njega samo malo provocira, on je sada Maju zgrabio, pa ne upušta, plaši se da ne ode kod onog kiklopa Janjuša. Car je sirovina i polusvet i nemam šta da komentarišem dalje to njegovo ponašanje prema Maji. Ljubav je slepa, nažalost - poručio je Marinković.

Autor: M.K.