AKTUELNO

Pevačica je sve uradila taktički.

Pevačica Dara Bubamara bila je gošća u današnjoj epizodi emisije "Premijera Vikend specijal" kod Tijane Price i Ognjena Nestorovića, gde je pričala o svom dečku, ali je i dalje ostala tajnovita.

Naime, ona još nije otkrila o kome se radi, nego je samo rekla d aje srećna i ispunjena i da ne želi ništa ni da demantuje ni da potvrdi.

Foto: TV Pink Printscreen

Jedan od detalja koji je otkrila jeste da je njen sin Konstantin upoznao njenog izabranika, ali da je ona sve to taktički uradila kako ne bi bilo neprijatnosti.

- Upoznao ga je, ja sve to radim polako. Ali on je veliki dečko, sve razume. Njemu kad dođe neki drugar i kaže "moji su se razveli", on se našali i kaže "E, i moji su, ali šta me briga, bitno da je moja mama srećna" - objasnila je pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: MACA ODBRUSIO SVIMA KOJI MU SE MEŠAJU U BRAK, a onda je rekao nešto što će PRESTRAVITI njegovu 20 godina mlađu suprugu! (FOTO)

Nakon toga, Dara je priznala d abi volela da dobije još jednog sina, ali nije precizirala kada planira da zatrudni.

Osim toga, ona je pričala i o koncertu kojim će obeležiti 25 godina karijere, a koji je zakazan za 21. april 2018. godine, ali nije želela da otkriva mnogo detalja, pa će njeni fanovi morati da se strpe do tog datuma da bi videli šta im je sve pripremila.

Autor: V. T.

#Dara Bubamara

#Premijera

#emisija

#pevačica

'