AKTUELNO

Ne može da sedi mirno!

Sinoć se tokom emisije "Nominacije" desio skandal. Naime, Nenad Lazić Neca ustao je da iznese svoju nominaciju, te je tom prilikom za Zvezdana Slavnića i Aleks Nikolić izrekao da mu nije inspirativno da priča o odronima kao što su njih dvoje, te je Slavnić pobesneo i zaleteo se na njega, ali ga je obezbeđenje opkolilo i time sprečilo eksaliranje ovog sukoba.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovim povodom, stupili smo u kontakt sa Necinom i Pecinom mamom, Julijanom, koja je bila besna kao ris zbog ovog dešavanja, te je oplela po Zvezdanu i zapretila da će ga tužiti.

Ja sam se toliko potresla. On ima pravo da komentariše, ali nema pravo da ovaj skače na njega. Taj gospodin Slavnić, ne plašim ga se ni ja. Ko je on?! Ja ne želim da moj sin kaže onako kako je jutros, ali je i on njemu mogao tako da kaže. Psovali su mu mrtvog brata, moje mrtvo dete, niko nikog nije osudio. On je rekao samo Anđeli tada: "Zaboravila si datum". On što brani Anđelu, mene to ne zanima...Protiv Zvezdana sam, normalno. Ja ću sutra da idem u Beograd sa advokaticom! - zaključila je vidno ljuta Julijana za Pink.rs

Foto: Instagram.com/iamnecaa

Autor: N.Ž.