AKTUELNO

Skadnal u kući!

U toku je emisija "Nominacije". Jedno preko puta drugog se nalaze Zvezdan Slavnić i Aleks Nikolić, a zadrugari iznose mišljenje o oboma i odlučuju koga žele da ostave u Beloj kući.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobro veče dobri ljudi, od trudnoće ništa za sada. Biću iskrena i gruba, moje mišljenje neće pojedinima odgovarati, ali me ne interesuje. jako je alarmantna situacija, zakuvan je gulaš od divljači. Marija je napravila doličan izbor potrčaka i pokazalo se da je jako realna žena i situacije vidi kakve jesu. Zorica kad je stavila Zvekija i mene videli smo da od nas nema ništ. Stvari su se iskristalisale. Aleksandra ti si ozbiljan folirant, nisi jaka i inteligentna da sediš kao jedinka jer ne umeš da komentarišeš. Dejan je pokušao da te napravi gospođom, ali vuk dlaku menja,a ćud ne - rekla je Maja.
Uvek ću biti gospođa, a ti se pozabavi time šta si radila - rekla je Aleks.
Nisam igrala u Bujanovcu za 20 evra - rekla je Maja.
Zbog tebe su deca plakala, brak si rasturila i spavala sa dečkom najbolje drugarice - rekla je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Jako si glupa, pokazuješ svoje pravo lice. FIlip i ja nismo mogli da spavamo koliko ste naglašavali vaše razgovore do ranih jutarnjih sati - rekla je Maja.
Zapitaj se što tvoj dečko sluša moj razgovor - rekla je Maja.
Da nisi htela da se poljubiš zbog Anđele ne bi ni prešla granicu. Ti si ku*va, jeftina d*lja koju je Dejan pokušao da podigne - rekla je Maja.
Kako se tvoj tata oseća kad te gleda sa FIlipom koji ti je rekao nejodvratnije reči - rekla je Aleks.
Sa Aleksandrom ko god je hteo da bude u ovoj kući, bio bi. Kristijan da je hteo, Zvezdan da je hteo bila bi rasturačica brakova. Ona je šljam odavno - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Zvezdana stvarno volim kao čoveka, ima kodekse koje je pokazao kad je uvek tu da pomogne i porazgovara sa ljudima. Dosta njih pokušava da mu stane na muku, ali je prema meni uvek bio dobar. NA stranu što je Anđela sa Zvezdanom, Aleks prija Zvezdanu i to je definitivno tako i sam je to rekao, meni je Anđele žao bez obzira što je pogazila kodekse, znam da ga volim i žao mi ješto joj je to uradila osoba za koju je smatrala da je priajteljica. Aleksandra se ograđuje, ali možda će i doći do toga nego želi da glumi žrtvu koju Zvezdan proganja, ne može. Aleksandra mu prija jer ima taj neki ulični, prošla je sito, a pogotovo rešeto i zna da izmanipuliše. Šaljem nju naravno - rekla je Maja.
To prijanje u smislu, ja mogu da kažem da tih deset dana, tako mi je mozak bio da mi je prijao bilo ko. Ja opet kažem da je ona lepa i da mi se sviđa, prija, da je situacija drugačija možda i ne bi tako bilo, mnogo sam se svađđao sa Anđelom tad - rekao je Zvezdan.
TI dolučuješ da li ćeš biti sa njom, ne ona sigurno - rekao je Car.
Sedi bre i gledaj svoja posla - rekla je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Aleksandri trenutno treba i želi svađu sa FIlipom carem, Majom Marinković, Marijom Kulić i Miljanom Vračevićem, a braniće je Zorica Marković. Mi kad vređamo, to je kao kad neki biju. Mi od ku*vi radimo heroje - rekao je Car.
Sve osobe treba da počnu od sebe i vide gde su grešili, da li su ispravni i šta su radili. Caru ništa loše nisam uradila da bi bio ovoliko izrevoltiran, bila sam ispravna i čista u ovom odnosu - rekla je Aleks.
Nisi ispravna ni čista ni kad hodaš zemljom. Je*ala s esa Šefketom, evo ga Šefke (Mića). Dejan je kriv što je završila sa mnom, ja sam kriv što radi ovo - rekao je Car.
Ona je vaša devojka, sad vam je najgora. Vi ste najgori nego ste se udružili - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Samo bih dodala da se komentariše kao da smo imali se*s, između mene i njega su se desila priznanja da pogledi i hemija u vazduhu postoje, da je postojala možda i ranije i nekad se gasila i palila. Dok sam sa tobom bila pogledala ga nisam, a ti si mene prevario tako da pali - rekla je Aleks.
Svi su rkivi što su te je*ali - rekao je Car.
Rekli smo jedno drugom sve što je bilo evidentno, nismo imali se*s, nije se ne znam šta desilo, ne krivim ga u svemu, 50/50 je - rekla je Aleks.
Ona je pre dva dana plakala za mnom, je l' ste vi normalno - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: M. M.