AKTUELNO

Da li je iskren?!

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić nastavili su da razgovaraju o krahu ljubavi. Ona ga je ispitivala o razlozima i da li bi mogli da nastave dalje ako mu pređe preko svega i zaboravi ono što je uradio sa Aleks Nikolić. Interesovalo ju je da li je zaista mislio sve što joj je pričao, a on je od besa otkrio da jeste i da ne bi džabe radio na tome da joj napravi dete da nije bio iskren.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam zapinja, da sam zapinjao poljubio bih je, ali mi je glupo da zapinjem - rekao je Zvezdan.
Ne mogu da shvatim da ti nisam dovoljna - rekla je Anđela.
Driluješ mi mozak, ne mogu da pričam sa tobom u smislu da vileniš i praviš scene, ne sviđa mi se to. To sa njom se namestilo i to je to, ja do sinoć nisam ni pričao o nama sa njom - rekao je Zvezdan.
Mi smo bili u sličnoj poziciji - rekla je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Nismo, tri dana do sinoć i od kad se desilo da si rekla ono za šta si bila u pravu, da li njoj smeta ili tebi, i posle svega sam ćutao, a ona je nešto pitala gde sam joj ja rekao da ona nešto glumata. Zato sam je i pozvao da sedne i to što me nije odmah poljubila ne znači da ne bi ustra. Eto zato sam uradio - rekao je Zvezdan.
Da li možeš da mi kažeš da li misliš
Znaš da nisam hladne glave koji ku*ac, enmoj uvertiru, ne mogu da slušam gluposti - rekao je Zvezdan.
Ti ne možeš da me podneseš - rekla je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Kakvo podnošenje, meni je najlepše kad te zagrlim i poljubim - rekao je Zvezdan.
Da li misliš da možeš da pričaš sa mnom otvoreno i da mi kažeš, okej ona, drugi ono, treći moje ponašanje koje se trudim da promenim, da li misliš da ako je samo ponašanje preblem i ako to rešimo, da li stvarno želiš da budeš sa mnom ili možda želiš lakši način - prekinuo je Zvezdan Anđelu.
Ne bih sv*šio u tebe da ne želim - rekao je Zvezdan.
Ona je drugačija, laganija, ja malo teža, da li ti je više zaprijala neka druga devojka ili želiš sa mnom ono što si mi pričao - rekla je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Mićo uleteću u nekoga kao tenk, neću izdržati ovo. Je*o nisam, ljubio se nisam, uradio sam lošu stvar prema tebi, da nisi ti toliki problem od ovog trenutka. Tamo mi je problem (u kući) - rekao je Zvezdan.
Ako ja sve oprostim, zaboravim, želim tebe i pružam ti svu podršku iako me popljuju, uz tebe sam ako sam ti toliko bitna, da li misliš da bilo koji komentar može da nas poljulja - rekla je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: M. M.