AKTUELNO

Samo jedna laž i ljubav pada u vodu.

Nakon što je nekoliko sati razgovarao sam sa svojom suprugom Kristinom Kockar koja je od prošle noći nova zadrugarka, pevač Sloba Radanović vodio je i dug razgovor sa svojom devojkom Lunom Đogani koja i nije bila baš puno raspoložena. U jednom trenutku blogerki je bilo malo potrebno da pusti suzu, ali se to na kraju nije dogodilo.

Foto: RTV Pink

Luna je govorila kako joj je cela situacija teško pala, da se blamira i savetovala Slobu da bude spreman na sve pa čak i da njegova supruga nađe momka u "Zadruzi". On je istakao kako bi mu bilo lakše da se razveo mnogo ranije i da je u celoj priči najveća žrtva.

PROČITAJTE: KIJA IMA SPECIJALAN NAZIV ZA LUNU! Sloba pričao nasamo sa ženom prvi put nakon prevare! (VIDEO)

Ne izgledaš mi uverljivo. Ne izgledaš mi kao da si siguran u to što pričaš. Ja tačno znam šta će ona da radi. Sa tobom će da se liže, biće super. Vas ima da dižu, a onda će ovi debili da se ližu sa njom i zatim će ona da ima nešto sa nekim ovde. To će biti prebolesno. Ja ću da prsnem i da odem kući - izjavila je Luna.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Sloba se pravdao kako želi samo blogerku kraj sebe, da sa Kristinom nema ozbiljne namere više i da je imao osećaj, dok je pričao sa svojom suprugom, kao da razgovara sa sestrom koju nije video godinama. Pevač je rekao i da je Kija njega uhvatila za ruku, nakon čega je on negativno reagovao, a kao grom iz vedra neba Luna je izjavila nešto što je Slobu uznemirilo.

Foto: RTV Pink

Samo budi iskren prema meni, sto posto! Jedna tvoja laž, samo jedna tvoja laž i to će biti kraj! Samo jedna, ali buklavno samo jedna. Ako saznam nešto, ljudi će upoznati neku Lunu koju nisu znali i želeli. Ja sam spremna na sve! - ljutito je rekla blogerka.

Radanović ju je upitao šta joj ovo znači, rekao da nema potrebe za tim i da će Luna saznati sve što treba da zna.

Foto: RTV Pink

Ne pretim, samo ti kažem šta je u mojoj glavi. Ja tebi verujem. Barem sam iskrena. Nije me zanimalo šta ti i ona pričate. U šoku sam, nije mi prijatno, a i ti si sav izgubljen - nastavila je Đoganijeva.

Foto: RTV Pink

Njih dvoje su se u jednom trenutku sočno ljubili, a kako je izgledao ceo razgovor i šta je Luna još rekla svom izabraniku Slobi, kome žena Kristina tepa dok blogerku naziva "đevojkom", možete pogledati u video-klipu koji je u nastavku teksta.

PROČITAJTE: KRISTINA KOCKAR PROPEVALA O S*KSU SA SLOBOM: Znači mi kao semafor u igrici! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'