AKTUELNO

Ne voli veliki krug ljudi, ima samo nekoliko iskrenih prijatelja.

Mlada pevačica Anđela Ignjatović Breskvica progovorila je za emisiju "Ekskluzivno" o svom velikom uspehu, zbog čega nema vremena za privatan život.

Ne stižem, ne znam kad sam poslednji put bila na nekom rođendanu. Nemam vremena da sednem sama sa sobom i razmišljam šta mi se dešava. Sada je neko drugo vreme, sada slava dolazi onako instant, izbaciš pesmu, odjednom si na vrhu, nema pravila, ali svakako sam zahvalna zbog svega što se dešava - rekla je Breskvica, a zatim otkrila kakvi projekti je tek očekuju:

Foto: TV Pink Printscreen

Sada sam odlučila da na mesec dana izbacujem po jednu pesmu, zato nemam vremena jer snimam spotove na 15 dana. Uskoro izlazi pesma u koju mnogo verujem i mislim da će biti najbolja do sada. Mislim da će biti hit, mnogo smo se potrudili, a spot je Breskvica jedan kroz jedan, to sam ja, biće ludilo i jedva čekam.

Ona je istakla da nema puno prijatelja, već samo nekoliko najbližih.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nemam puno prijatelja, imam dvoje, troje sa kojima sam konstantno u kontaktu i to je to. Ne volim velike grupe ljudi, ne mogu da verujem svima, pogotovo u ovim momentima, jednostavno ne mogu svi da skapiraju neke stvari, nažalost, ali tako je - rekla je mlada pevačica.

Autor: R.L.