AKTUELNO

Rijaliti zavodnik ponovo jaše! Momak je čeka napolju, ona se ljubi sa drugim pred kamerama.

Novinar najbržeg portala u Srbiji - Pink.rs Darko Tanasijević sinoć je bio u studiju "Zadruge" gde je Anđeli Veštici i Filipu Đukiću postavio pitanje koje mnoge zanima zbog čega je ona kasnije jecala u suzama. Između ovih zadrugara desio se poljubac, a naš kolega tražio je da nam svima objasne šta se dešava između njih s obzirom na to da je Veštica nakon svog povratka odmah pričala kako je napolju u srećnoj vezi.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: RTV Pink

Mi smo se drugarski ljubili, znamo se već deset godina. Njoj treba nežnosti, meni treba nežnosti i na tome će ostati. Rekao sam da Anđela više vredi kao drug, nego kao devojka. Anđela nije obična drugarica - izjavio je Filip.

Foto: RTV Pink

Ranije smo bili zajedno, pre sedam godina smo bili u nekoj vezi, dok smo bili mladi i ne istetovirani. Ja sam zaljubljena i imam nekoga ko me čeka napolju. Taj neko mi mnogo nedostaje - pravdala se Anđela.

Foto: RTV Pink

Kada je dobila pitanje od Darka Tanasijevića da li misli da je njen izabranik i dalje čeka napolju nakon što je razmenjivala nežnosti sa drugim muškarcem, Anđela je samouvereno rekla da. Međutim, biće da i nije toliko sigurna u sebe jer se nakon pola sata rasplakala i prekinula razgovor Slobe Radanovića i njegove još uvek zakonite supruge Kristine Kockar, koja je sinoć ušla u "Zadrugu".

PROČITAJE: DNO DNA! Ovo je Lunina PRVA reakcija kada je ugledala Kiju, Slobi nije dobro! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Anđela Veštica

#Anđelo Ranković

#Filip Đukić

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

#Teodora Džehverović

'