AKTUELNO

O ovome se dugo spekulisalo.

Da odonos između svekrve i snajke nije uvek na zavidnom nivou imamo prilike da vidimo svuda oko nas. Mi vam otkrivamo kako to funkcioniše kod naših estradnih zvezda, kako funkcionišu svekrve i snajke, da li su najbolje drugarice ili pak, neprijatelji.

Seka Aleksić

Foto: TV Pink Printscreen

Seka često ističe koliko sjajan odnos ima sa majkom svog supruga Veljka Piljikića. Ona je izjavila kako je čak i zove "majko, majčice", te da su zaista kao najbolje prijateljice.

Ceca Ražnatović i Bogdana

Foto: Instagram.com/veljkoraznatovic

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović od samog početka otkako je njen sin Veljko započeo vezu sa tada Bogdanom Rodić, ne krije koliko je zadovoljna njegovim izborom. Ona je često naziva svojom drugom ćerkom.

Goca Božinovska i Bojana

Foto: Pixabay.com/E-STOCK/ČASLAV VUKOJČIĆ/PINK.RS/Z. Veljković

Goca često ističe koliko je zadovoljna svojom snajkom Bojanom, koja joj je nedavno podarila i drugog unuka. Božinovska ističe da je ne odvaja od svojih ćerki, te da je vrsna domaćica i divna devojka iz patrijarhalne porodice.

Severina Vučković

Foto: Instagram Printscreen

Severina Vučković pre nekoliko meseci razvela se od Igora Kojića, a i dok je bila u braku sa njim, dosta se spekulisalo o njenom odnosu sa njegovim roditeljima Draganom Kojićem Kebom i Oljom. Iako su pokušavali da prikažu sliku kako je među njima sve u najboljem redu, jasno je bilo da i nisu bili oduševljeni snajkom. Naime, mediji su spekulisali da je Sverina nakon razvoda pozvala Olju i Kebu na ručak, ali da su je odbili.

Jovana Jeremić

Foto: Privatna arhiva

S druge strane, voditeljka Jovana Jeremić i nakon razvoda od Vojislava Miloševića ostala je u sjajnim odnosima sa njegovom majkom Zoricom. Ona je istakla da nema mesta spekulacijama da nije dobra sa bivšom svekrvom, te da će sve koji tako tvrde tužiti.

Autor: R.L.