AKTUELNO

Kako i svake srede, sinoć se u "Zadruzi" odigrala emisija "Pitanja gledalaca". Voditelj Darko Tanasijević ušao je u Belu kuću i zadrugarima čitao pitanja koja su pristigla putem zvanične Fejsbuks stranice najgledanijeg rijalitija u regionu

Na samom početku noći na udaru se našla Anđela Đuričić, koja je ponovo pogazila svoju reč i spavala sa Zvezdanom Slavnićem i to usred bela dana, dok je trajao lajv.

Pokazala sam svima da sam gora od najgorih. Zaljubila sam se u njega, volim ga i želim da se udam za njega. Zbog njega sam sve pogazila, sve sa njim mislim ozbiljno. Zbog onoga što zajedno planiramo, pogazila sam sve stavove! Neću da slažem tako je - rekla je Anđela.

Anđela se pravdala da nije znala da je lajv, kako je u emisiji "Amnezija" najavljena pauza.

Marija Kulić je bila najoštrija u komentarisanju, te istakla da Anđela sada mora da istrpi osude jer je ranije previše dizala nos i osuđivala zadrugarke koje imaju intimne odnose pred kamerama.

Kod mene se izmenila slika Anđele, ja sam se zgranula kada sam to saznala. Isto sam rekla i za Miljanu moju da to treba suptilno. Ja sam Anđeli zamerila vezu sa Zvezdanom jer je oženjen, a ona je sama uskočila u usta jer je govorila da neće ništa biti. Sve devojke koje je osuđivala su bile zaljubljenje, sad sve gubi smisao. Ti si to uradila, ali morala si da sačekaš kraj emisije. Mnogo si dizala glavu, dizala nos, oblačiš se isto kao Sanja i Aleks, ne razlikuješ se više od svih devojaka koje si osuđivala - komentarisala je Marija.

Anđela je istakla i da nije obrukala roditelje vrelom akcijom i da misli da je i dalje podržavaju, jer ne psuje ljude.

Filip Car je otkrio da je sa Anđelom razgovarao pre ulaska u "Zadrugu" i da ju je upozorio da može da naruši sliku o sebi jer je druga sezona takmičarima najteža.

Zvezdan je puno uložio, veliki je bio kapital, dao je na tacni odnos svoj, ugrozio svoje kotiranje u društvu, muško je, testosteron radi i očekuje da ima nešto. Bojim se da ovo nije Anđelin očajnički potez da ostane u odnosu sa Zvezdanom. Imam neki dojam, ali nisam razgovarao sa Zvezdanom, hteo sam, da je prebrzo ušao u ovo sve i njemu sada tutnji u glavi da li je ovaj odnos vredan svega. Gleda Anđelu u drugom prizmom, iznimno je teška kao osoba...Sve mu se brzo desilo, prvi put je u rijalitiju, sam je rekao da nije bio socijalan, doživeo je sada resocijalizaciju. Da mu se desilo ovo sa nekom drugom ženom, Žanom ili bilo kim, da bi dosta bolje funkcionisao. Uz neki drugi karakter ili uz nešto drugo, to što je prebrzo ušao, mislim da mu je došlo, ne do zasićenja, nego ga je odradila napetost. Sa njom je jako teško, ja više nisam mogao da budem drug sa njom. Jako je teško da ispuni kriterijume koje ona očekuje, sve je to lepo kako se prikaže, ali znaš ono: "Da baba dinar da uđe u kolo, tri da izađe". Dečko hoće malo slobode i sa drugim ženama, on je izašao iz odnosa koji je trajao 15 godina, koji je morao da bude monotonija! Nije više ni se*s, ni ljubljenje isto. U nekoj je sredini, balansira, ne sme ni nju da povredi, a povredio je već nekoga. Ja sam ubeđen da bi ovaj čovek voleo da je sam. Anđela videvši da je on sve napetiji i napetiji, kao svaki muškarac je željan se**ualnih odnosa, doživeo je da ga kritikuju ljudi koji nikada nisu, mislim da je to bio njen očajnički potez da zadrži Zvezdana. Ja sam Zvezdanu rekao da će biti u vezi, da će se poljubiti i imati se*s, to je normalno - rekao je Car.

Jovani Tomić Matoroj se nisu sviđala Anđelina izlaganja jer je smatrala da ova zadrugarka pokušava da opravda odnos sa Zvezdanom, a mnogi su iz njenih pravdanja zaključili da je suptilno htela da kaže da je morala da ima s*ks sa Slavnićem kako ga ne bi izgubila. Đuričićeva je ustala i istakla da se samo pogrešno izrazila.

Zvezdan je istakao da je do vrele akcije moralo da dođe kad-tad.

Žao mi je što ispada najgora što je pogazila svoje stavove. Jeste ih pogazila u ljubavi, ona ne treba više ni da komentariše. Nije se promenila kao osoba, ona je to što jeste. Ja imam raspravu sa njom zbog njenog ponašanja prema drugim ljudima. Ja nemam 19 godina i znam da to mora da se desi - rekao je Zvezdan.

Miljana Popović je zaključila da će Zvezdan tek sad krenuti da muva devojke, dok Zorica Marković smatra da će Anđela pokušati da ga zadrži na trudnoću.

U naletu iskrenosti Zvezdan je otkrio da su Anđela i on imali odnose još pre tri dana, ali da su to uradili suptilnije.

Ovo je kasnije ponovio i u emisiji, rekao da ne uslovljava Anđelu, kao i da će je braniti od osuda naroda i zadrugara.

Anđela se sve vreme ubacivala i odgovarala zadrugarima, a Maja Marinković i Filip Car su zaključili da ovo iritira zadrugare i da će je dodatno urnisati.

I Ivan Marinković smatra da će se odnos Anđele i Zvezdana biti krunisan trudnoćom.

Zbog reakcija zadrugara na Anđelu, Zvezdan je odlučio da joj zabrani da ih komentariše, kako bi se situacija smirila.

Naredna tema bio je odnos Maje i Cara, kao i njeno povezivanje sa Janjušem. Filip je otkrio da je nije toliko posmatrao na žurki, već da čeka klipove, kako bi video da li mu je radila stvari iza leđa, a ona se pravdala da nikada više neće biti sa Janjušem i da ništa nije radila.

Maja je potom poručila Caru da neće dozvoliti da joj on nameće Janjuša i da je zanima samo on.

Gledaoce je zanimao i odnos Miljane Kulić i Zole. Čolić se zahvalio svojoj devojci na podršci koju mu je pružila tokom polaganja testova za vožnju, ali je i zapretio da će i nju poslati kući ako bude shvatio da se igrala sa njim.

Marija se uključila u raspravu i Miljani ponovila sve što zamera Zoli, a najviše to što se ponovo ona trudi oko odnosa, ide u prodavnicu, čisti itd. Kulićka smatra da Zola i dalje nije dovoljno vredan, a istakla je i da ne bi pustila Čolića da vozi malog Željka u automobilu.

U nastavku emisije otkrilo se i da Anđela ljubomoriše Zvezdanu na odnosu sa mnogim devojkama, a najviše sa Žanom Đorđević, sa kojom su spajali Slavnića. Žana je iskoristila priliku i oplela je po Anđeli, koja je poručila zadrugarkama da je njen dečko zauzet i da ga ne diraju.

Anđela mi je kontradiktorna. Rekla je da je on ovde zauzet, a bila je svesna da je on bio zauzet. Treba da postavi granicu sa drugim ženama, a to ne treba da se nabacuje nama. Ne smatram da je ljubav tu da ne smeš da pričaš sa drugima. Može i Maju da prestavi kao normalnu devojku, ukoliko on bude želeo. Mora svako da bude svestan sebe - kazala je Žana.

Tokom emisije došlo je do napete situacije između Aleksandre Momčilović i Mikice Bojanića, koji je udario na njenog momka Ivana Dragića. Aleksandra ga je polila kafom, a potom je sukob eskalirao. Pale su teške reči, a obezbeđenje je uletelo u Belu kuču.

Nenad Macanović Bebica je nastavio da provocira Zolu, a u jednom trenutku je izjavio ljubav Miljani, što je Čolića dovelo do ludila. Više puta je ponovio da Bebica ima viši cilj i da je prevarant.

Uprkos svemu, Marija je istakla da je i dalje za ljubav Miljane i Bebice, te istakla da je nemoguće da Miljana ne zavoli takvog čoveka.

Marija se potom sukobila i sa Ivanom Marinkovićem, koje je prebacila to što nije dao šolju malom Željku.

Normalna osoba je u paket za dete stavila sve što treba za dete. Marija je ozbiljan materijalista, jer je htela i šolju i papuče za Sinišu. Imam dve još, daću ti drugu tu može više vina da stane - rekao je Ivan.
Sebičan je i samoživ, on je takav. Miljan bi sam rekao da je dobio tu šolju da je dam Željku - dodala je Marija.
Njega jedna stvar zanima možda 45 sekundi. Željko i ja smo proveli dva prelepa popodneva, nije hteo da ide, meni je srce bilo puno. Evo vam i šolje i wc šolje. Ona je izmislila da je to predmet njegovog interesovanja - rekao je Marinković.

Tenzija se digla i kad je Filip Car komentarisao svoju bivšu devojku Aleksandru Nikolić. On danima ponavlja da je ona folirant, a sinoć je izneo da bi ona bila i sa Janjušem i sa Zvezdanom Slavnićem.

Zvezdan je potom priznao da li mu se dopada Aleks.

Ona je lepa devojka, ali na taj način je ne gledam. Nisam razmišljao o tome, a da jesam, verovatno bih joj prišao - rekao je Zvezdan.
Ja neću biti skromna. Svesna sam da sam i te kako lepa devojka, da me dosta muškaraca ovde gleda, nisam glupa, ali da sam mu se sviđala ili mu se sviđam, dao bi mi do znanja pre Anđele - rekla je Aleks.

Marinković je priznao da bi, ukoliko Miljana sudski prizna da je on Željkov otac, plaćao alimentaciju za svog sina, a Kulićeva se rasplakala, istakla da joj novac ne treba i da bi bila srećna ako bi njen sin odrastao uz oca.

Aleks je priznala da joj je čudno to što je Dejan Dragojević tako brzo ušao u novu vezu, kao i što se još uvek nije razveo od Dalile.

Čestitam! Baš sam pričala da mi je čudno... poznajem Dejana... ali nešto što mi je bilo čudno je što je on tako brzo i javno prikazao svoju devojku. Da je 20 dana nakon našeg raskida prikazao svoju devojku. Ko zna šta se tu izdešavalo, sumnjam u neke stvari. Želim mu sreću, čudno mi je da ju je verio nakon mesec dana - kazala je Aleks.
Čudno mi je što se nisu razveli, neću zalaziti u to. Neću da razmišljam da sam bila iskorišćena da bi pobedio. Pomogla sam mu da skrene misli sa te priče. Nije mu padalo na pamet da bi se vratio u odnos, verovaću da sam mu bila ljubav. Odavde ne mogu ništa da pričam - dodala je Nikolićeva.

Car se umešao u ovo, pa osudio i Lepog Miću zbog toga što je okrivio Dejana.

Ako bih mogao da odem da se obratim zetu što je za**bao ovako Aleksandru i izvini što sam je zaj**ao i ja. Razočarao si me ti, Mićo, prošle godine si poginuo ovde zbog Dejana, sad ti je on kriv. Ti se u kumstvo kleo sa Dejanom - rekao je Filip.
Šta je problem? Ja sam rekao da ću da ga krstim, da mu budem kršteni kum, a ne venčani - rekao je Mića.

Car je otkrio i da može da bude sa Aleksandrom kad to poželi.

Maja je ponovila da voli Cara i da ne bi bila sa Janjušem, ali ni sa Bilalom Brajlovićem kad se bude vratio na imanje.

Milica Veselinović je istakla da će pokušavati da izbegava konflikte sa Majom tako što će je kulirati.

Car se pravdao zbog pogrdnih nadimaka koje je dodeljivao Maji, stao je u njenu zaštitu i poručio da niko drugi ne sme da ih koristi. Zapretio je takmičarima, a zbog ovoga je skočila Zorica Marković.

Njihov sukob se nastavio u pušionici, a potom i posle emisije.

Njih dvoje su se suočili oči u oči u rehabu, a Car je otpužio Zoricu da ga napada zbog Aleksandre.

Aleksandra se za to vreme žalila zadrugarima na Cara i to što je prvi provocira.

Mića je rekao Aleksandri da je Car kompleksaš i da mu sledeći put kaže mrš kad je napadne, a okrivio ju je i za to što mu je dala za pravo da se tako ponaša prema njoj.

Aleks se požalila i Zvezdanu na Cara, a on ju je posavetovao da mu normalno odgovara.

Za to vreme, Bebica se žalio Caru na Zolu i više puta je ponovio da je Čolić folirant koji glumi finoću sa Miljanom i da čeka trenutak da ona pukne, kako bi odglumio žrtvu.

U isto vreme Zola je ogovarao Bebicu sa Miljanom, te istakao da je Bebica prevarant koji će izvaditi dušu njoj i Mariji, i da je bolje da mu kupe stan i oteraju ga od sebe, jer će ih mnogo skuplje koštati ostanak u odnosu sa njim.

Autor: M. P.