AKTUELNO

Ne štede reči!

Zorica Marković nije mogla da legne da spava, te je došla kod Filipa Cara i Maje Marinković kako bi rešili problem i sukob koji je nastao.

Ne mogu da zaspim dok ne raspravimo. Gde nisam u pravu - pitala je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si loša prema meni i prema Maji, zbog Aleksandre. Ti si žena koja je prošla sve kroz život. Tebi ne dozvoljava tvoje životno iskustvo da imaš lepo mišljenje o Aleksandri, na estradi si 40 godina. to je isto kao da ja Maju promenim i da svi u julu kažu da je dobra i sve padne u zaborav, tuče, ka**nje, zarad šest meseci zbog neke promene. Maja ne bi folirala da se promenila, a ova se folirala. Bila je sa Janjušem, ljubila se sa ovim i onim, to me je mučilo, ali bih nekako i pregrmeo. Ja sam toliko namazan da mogu kroz razgovor ukapirati kakav je on. Ona je meni rekla da joj je prošla sezona mučna, da nije bila prava ljubav, da je potajno u rijalitiju razmišljala o meni, kako je ona volela i izigravala: "Mau, mau". Ja sam rekao Dalili napolju da Aleksandra glumi i izigrava zarad rijalitija - pričao je Car.
Ja Aleksandru poznajem od dvojke, prema meni uvek fer. Najružnija reč koju sam rekla je da je spavala u sobi drugarici kući i uzela joj muža. Ja sam rekla da to ne može da uradi niko osim spržen mozak - rekla je Zorica.
To može da uradi nemoralna dr**a - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nijedan kontakt nemam sa rijaliti igračima za 13 godina, samo se jednom poslovno čula sa Mićom. Moj komentar kada su Dejan i Dalila ušli je da imaju plan. Ti si mala beba šta su oni meni pričali, na kraju pogbegli. Taj Dejan Dragojević i njegov brat, uvek su mi bili dragi, sve ostavljam na stranu, privatno. Ja sam videla njihov razgovor u šiframa kraj bazena za tebe i da će svašta biti. Ulazim u šesticu. Sedimo od početka tamo Milica, Aleksandra i ja...Šištale su Milica i ona na mene, ne vidim razlog, njih dve se druže, kao je**će sve nas. Tog jednog dana, ne znam ni za čokoladicu ni za Bilala, potegne se ta tema, ja u šoku. To je bilo posle posete Dejana u Rajskom vrtu, sa Milicom se domunđava, vidim nezadovoljstvo. Uporedo sa ovom pričom, vodi se priča iz rehaba, a društvo je razj**ano da je neko nekom ukrao pile. Meni to Mikica Bojanić kaže da sam ja. Ja da ukradem pile? Vidi se sve, ovaj prizna, tada ona ustane i kaže: "Dejan je rekao go**a, evo na primer, Zoricu Marković", ja u šoku, skočim. Sručim joj u lice sve ono što su drugi pričali o njoj. Ona se meni ispod trema izvini, da je pogrešila, da je povedena Dejanovim savetima, ja ne znam zašto jer za njega ništa loše nisam rekla. On je nju ubacio u vatru! - pričala je Zorica.
Znala je ona da je Dejan jako ekonomičan, da ne budem grub, škrt - dodao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad se ova vrata zatvore, mene ne zanima ništa. Ispričala mi je svoje detinjstvo koje je bilo jako loše, znam i Majino, a ja sam tu kao majka osetljiva. I onda, svaki dan dolazi kod mene na krevet da ona brine što je Milica izdala, čista izdaja, ali se ne mešam u to. Ona mi kaže da je počela da se hladi, da imalo emocija koje je imala, da ih nema - dodala je pevačica.
Ja sam nju to jutro pogledao i pomislio: "Je l' moguće da si kao žena monstruozna i folirant, da si išla čoveka toliko ranjenoga i tako rasutoga, za rijaliti i priču, prvi plan...", ona je puno dobila zbog te priče. Nju su gledali kao ženu koja ne može da spoji dve prosto proširene - prekinuo je Car.
Ja sam samo rekla da je prema meni fer. Ona priča da ima emocije, ti pričaš, Maja se ne spominje. Ja prema tebi Marinkovićka nijednu ružnu reč nisam rekla - rekla je Zorica.
Maja što je uradila sa Pecom i Aleksandrom nije nimalo lepo što je rekla, ali je izašla i rekla. Ja znam da se ponašala kao dro*a, da je bila bezobrazna, da je mali ološ, ali za ovu ne znam. Da li voli Dejana, da li joj je bitno da bude prva u rijalitiju, da li je alava ili škrta? Celi narod je znao i govorio da ona voli i čeka mene, da neće videti Bilala kada dođem na vrata. Ona se jeste zavozala sa Bilalom i lečila - rekao je Car.
Ja to znam, kad god je bio ulazak, meni je pokazivala slovo "C"...Ti si vrlo inteligentan i rečit čovek, sačekaj da ti objasnim. U pogrešnom si tripu. Ja kao žena i majka, na osnovu tvojih izjava, sedite tamo, ćuti, ove dve navalile trp**u, ti njoj braniš, ja sam poverovala da nešto postoji, zato meni i izlete go**o, a tebi pu*i ku**c - rekla je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Je**š moj i tvoj odnos - rekao je Car.
Ma meni je tvoj odnos i moj bitan, zato sam i došla - rekla je pevačica.
Ona je plesala u Bujanovcu, hapsili su je u Turskoj i ostalo - rekao je Car.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.Ž.