AKTUELNO

Marija Šerifović rešila je da se posveti svom izgledu u Novoj godini i da konačno sredi svoj fizički izgled.

Kako pišu mediji, osim što je već mesecima na ozbiljnim dijetama, pevačica je sada rešila da se pozabavi i svojim osmehom. Ona će staviti fiksnu protezu koju će nositi dve godine kako bi ispravila zube koji su krivi, a planira da promeni i imidž pa se njena majka Verica nada da će Mara ponovo početi da nosi suknje.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Pošto nemam gornje dvojke, a dole nemam druge jedinice... Da li da stavljam protezu i da ulazim u tu agoniju od dve godine da bih ispravila zube - zapitala se Marija javno a, kako piše Star, ona je već posetila jednu privatnu stomatološku ordinaciju i uskoro ćemo je vidatí sa fiksnom protezom.

Osim kilaže i zuba, Marija planira da prihvati i savet drugarice koja joj je rekla da je vreme da u čelo stavi botoks jer se mnogo mršti i bore su joj sve vidljivije, a mnogi se pitaju da li se zaljubila, te se odlučila na ovakve promene.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Marija je rešila da se posveti fizičkom izgledu, da li se zaljubila pa je sada zbog toga voljna da se prolepša ili je nešto drugo u pitanju ne znam, mnoge je iznenadila kada je rekla da će da sredi zube i da stavi botoks. Koliko znam, i stajling hoće da menja i da se oblači ženstvenije. Njena majka je baš srećna što je Marija odlučila da se pozabavi svojim izgledom, ali je i ona žena svesna da to ne znači da će joj dovesti zeta u kuću - otkriva izvor blizak Verici.

Autor: pink.rs