AKTUELNO

Iskren do koske!

Neca Lazić stigao je u Rajski vrt i kod Drveta mudrost razvezao jezik o trouglu Maja, Car, Aleks, pomirenju Ivana Marinkovića sa Miljanom i Marijom Kulić kao i odnosu sa Željkom, ali i najstrašnije opleo po Anđeli Đuričić i Zvezdanu Slavniću.

Foto: TV Pink Printscreen

Najveći utisak na mene ostavlja situacija Kulića i Ivana. Jučerašnje polaganje je na mene ostavilo pozitivan utisak jer je Marija stvarno bodrila Zolu, osećam da ona nije sujetna žena. Od sveg srca želi svakome da pomogne i bude jaka podrška, ali msilim da je kopka jer ne može da prezupči neke stvari koje je Zola radio Miljani i ta njihova relacija u spolnom svetu, u njenoj glavi je Bebica idealan. Marija ima sebičnu ljubav prema Miljani i gura je u ponor, provaliju svoje sebične ljubavi. S Zoline strane ne vidim preveliku ljubav već naviku i da kod njih svih preovladava rijaltii momenat. Sa Ivanom mi se u pojedinim slučajevima stvarno slažem sa njim, vidim da želi da priđe Željku, da sve bude na mestu, međutim opet Marija ne može da prezupči što se on setio posle pet godina - rekao je Neca.
Mali Željko će da odraste i videće kako su se oni svađali ko je gori roditelj, te se*sualne odnose i njemu neće biti svejedno. Konflikti treba da se smanje iako mislim da Marija samoinicijativno stvara to namerno.
A šta kažeš na odnos Car, Maja, Aleksandra? - pitalo je Drvo
Njegovi postupci su džukački. Šmeker diže i poštuje svoju ženu, nije pokretni kurton. Za mene idealan muškarac ne bi smeo da radi te stvari, ali ne krivim ni njega sto posto jer su same dozvolile. Car apsolutno ne voli nijednu od njih. Koban je za sbee,a posle po njih. Milsim da nije zaljubljen ni u Aleks, kontradiktoran je i voli da vrti devojke oko prsta što je i pokazao. Maja se ponaša kao Fifi, ponižavala se i sa Janjušem, iako priča da je veća ljubav nje i Car, ne, veća je sa Janjušem. Ona se ponižava zbog pet minuta zadovoljstva, kako će je gledati muškarci posle svega. Ona pliva u svom dnu - rekao je Neca, pa nastavio:

Foto: TV Pink Printscreen

Car je rekao da je ona pričala Aleks da je folirala ljubav sa Dejanom i to menja situaciju koliko god, ona je bila odvratna prema Dejanu i to kažem bez premca. Koliko mislim da je dobrodušna, ne, jako je kvarna i namazana i ja verujem Caru. Ako ostane dostojanstvena malo će se izdići od ovih devojaka, kao o Milice koja igra rijaliti, zbog toga se ponižava i to razlikuje Aleks od njih dve, ali mislim da će Aleks otići i kod Janjuša.
A odnos Anđele i Zvezdana? - pitalo je Drvo
Napravio je ružnu stvar prema ženi, još uvek je nije uvredio, ali mislim da i to sledi. Anđela je jako zla, džabe joj lepota kad je pokvarena i nadobudna, lažno samopouzdanje i sve je to jako čini ržno. Zvezdan je sa konja pao na magarca. Veća je energija između matore i njega, nego između Anđele i njega. Ona mu brani čak da se druži sa Matorom, Mikicom i ekipom. On kaže Anđeli da ide do wca, a ode u pab i druži se, veseo je, njemu to i treba, a ona sedi tmurna i čeka da dođe. Ne sviđa joj se što sedi pored Sofije Une, pored bilo koga. Njihov ondos mi je klimav, mačka je prvo počela da pšrede, saće i da grebe. Mislim da mu ne prija njena energija i da vidi da se opekao, ali s edrži toga jer se zaljubio iako ja to ne podržavam - rekao je Neca.
Ša mi je rekao da ti predložim da ja vodim radio-emisiju jer se njemu ne vodi, a on u meni vidi kapacitet... Imam tajnu da je Anita videla ručni se*sualni odnos Ane i Marka, to mi je rekla u poverenju - rekao je Neca.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. M.