AKTUELNO

Iako je imala vrlo stresne i traumatične situacije krajem prošle godine, popularna pevačica Viki Miljković u novu 2023. ušla je s osmehom na licu, okružena svojom porodicom - suprugom Tašketom i petnaestogodišnjim sinom Andrejem, na kog je ponosna.

Njen naslednik bio je u žiži interesovanja javnosti krajem oktobra prošle godine, kada ga je u Beogradu na vodi, gde inače žive, iz čista na mira na ulici napala grupa migranata, koja mu je pretila nožem. Oni su od dečaka tražili novac, a Andrej je, srećom, uspeo da pobegne i alarmira roditelje, koji su se odmah obratili nadležnim organima. Drama je, srećom, okončana na najbolji mogući način, a Viki i njen sin sve ovo ostavili su iza sebe.

Pevačicin sin se, inače, bavi sportom, a opuštanja nije bilo ni u Americi, u koju je tokom praznika otputovao sa ocem i majkom, koja je tamo bila na turneji.

Tenis je njegova ljubav, tenis je i dalje aktuelan. Imali smo turneju po Americi, koja je trajala patnaestak dana. Andrej je tamo trenirao, bio u jednoj privatnoj akademiji, a sada u februaru idemo na drugi deo američke turneje. Ponovo će se oprobati u svemu tome, mislim da će imati neke turnire po Americi. On će ići na svoju, a mi na svoju stranu. Vikendima menjamo gradove, a on će biti stacioniran u Las Vegasu - objasnila je pevačica u intervjuu za "Premijeru".

Foto: TV Pink Printscreen

Božić su proveli zajedno, u krugu porodice, a Andrejeve fotografije iz crkve, tokom službe, privukle su pažnju na mrežama.

Moj sin odmalena pomaže pri liturgiji, ulazi u oltar... Mi smo dosta tradicionalni, patrijarhalni, u veri smo. Volim da ga učim pravim vrednostima, da se ispoštuje taj sistem vrednosti kada je porodica u pitanju, poštovanje... Mislim da ga stavljamo na pravi put - kaže pevačica.

Nakon praznika, Viki je nastavila snimanja novih epizoda "Zvezda Granda", koje se emituju subotom u 21 sat na TV Pink. Pevačica žirira već godinama unazad i, kako kaže, vezala se za kandidate, kojima je uvek na usluzi i od pomoći.

Ovde sam već 6-7 godina, saživela sam se i sve mi nedostaje. Volim ovu scenu, ljude sa kojima radim, kandidate, ovu energiju... Te mlade ljude koji napreduju, biraju svoj put, sreću kada naprave prve korake i formiramo ih u prave pevače. To me sve čini jako srećnom - kaže Viki.

Autor: D.T.