AKTUELNO

Nikome nije jasno da li su oni drugari ili više od toga.

Miljan Vračević na porodičnom sastanku izneo je kako ga jako opterećuje odnos Mace i Bore. Ovo dvoje zadrugara pre dve noći bili su jako bliski, u sobi za rehabilitaciju u kojoj su smešteni kao ovonedeljni potrčci. Iako su spojili dušeke, a Maca navalila na njega Bora je uporno odbijao da sa ovom ukućankom ima akciju ispod pokrivača.

Foto: RTV Pink

Branim vam da pričate o meni i mojoj ljubavi! Mislio sam da se prvo šali, a ona se devojka zaljubila u mene - štitio se Bora.

Foto: RTV Pink

Boru je podržavao Miki Đuričić, dok se Santana svađao sa Saškom Karan i Miljanom Vračevićem. Muzičar je govorio kako je uvek spreman da napravio dobar šou, ali je odnos sa Macom za njega otišao predaleko, što je Diskreciju uvredilo.

Foto: RTV Pink

Sram te bilo što me ponižavaš! Ja nisam izjavila da sam se zaljubila u tebe! Šta pričaš to Boro? Ja to nikada nisam rekla! Ispao si ološ! Ništa nema od nas, ološu! Dobio si marketing, možeš kući! Idi šetaj! - ljutito je rekla Maca.

Foto: RTV Pink

PROČITAJTE: MORAŠ JE DOBRO S*KSATI: Napisao joj pesmu, ona izgorela od emocija, a onda je sve KRENULO NIZBRDO jer ga je UHVATILA FRKA! (VIDEO)

Foto: RTV Pink

Lepi Mića dao je savet Bori da ostavi Macu pošto smatra da ova zadrugarka nije prava devojka za njega. Kako bi pokazao poštovanje prema svojoj bliskoj drugarici, Santana joj je pre dve noći napisao pesmu koju je sinoć pročitao pred svima, nakon čega je nastala nova svađa. Da bi malo smiro strasti između njih dvoje Bora je prišao Maci, posle čega su oni počeli otvoreno da pričaju o svom odnosu.

Foto: RTV Pink

Mogu ovde za stolom u šest ujutru da te dohvatim i razvalim od k*rca, pred svima! - izjavio je Santana.

PROČITAJTE: POVLAČI RUČNU?! Lepi Mića se POKAJAO zbog svog ponašanja prema pojedinim zadrugarima! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Bora Santana

#Maca Diskrecija

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

#Rijaliti Zadruga

'